NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Gezichtsverzorging - Serum - Vichy Idealia

IDEALIA

Life Serum

Serum - Serum

510 Beoordelingen  |  Geef uw mening

Verkrijg de huid waar u van droomt met het eerste 'life proof' serum van Vichy voor een opvallende verbetering van de huidkwaliteit. Het Idealia Life serum is een product uit de nieuwe generatie huidverzorging. dat te gebruiken is in combinatie met uw dag- of nachtcrème.

Het serum beschermt uw huid tegen schadelijke invloeden om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Bescherm uw huid tegen vervuiling, UV-stralen en en behoudt een een mooie, egale huid.

Voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, huidtype en huidskleur.

Meer weten

Bestel nuDOE UW DIAGNOSE

Werking van alle aspecten van de huidkwaliteit die worden beïnvloed door de levensstijl: Kleur en effenheid, poriën en expressie van de gelaatstrekken.
 +

Effectieve werking

Een gezichtsserum dat bestaat uit een unieke combinatie van gepatenteerde ingrediënten [LR2412+LHA], die uw huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zodoende uw huidkwaliteit verbeteren.

LR2412 is de naam voor jasmijnzuurderivaat, dit is een molecuul dat huidveroudering tegengaat. Deze stof is geïnspireerd op de natuurlijke jasmijn die zichzelf tegen schadelijke invloeden beschermt door herstellende zuren af te scheiden. Hierdoor versnelt de verbetering van de opperhuid en is de huid in staat zich beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en luchtvervuiling.

Deze stof wordt gecombineerd met LHA, een salicylzuurderivaat dat de celvernieuwing van een vermoeide huid stimuleert. Het maakt uw huid ook egaler omdat het onregelmatigheden in het pigment aan het huidoppervlak vermindert, dankzij een doelgericht exfoliërend effect. Het verbetert ook de kwaliteit van de teint, omdat het de lichtweerkaatsing op het huidoppervlak verhoogt, waardoor u een stralende huid zult hebben. De combinatie van deze twee stoffen heeft invloed op alle indicatoren van de huidkwaliteit. Het verbetert de huidstructuur door in te werken op de kenmerken van het huidoppervlak en het beïnvloedt de kleur en glans. Tot slot heeft de combinatie LR2412+LHA ook invloed op de kenmerken van een veerkrachtige huid.


Voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige.

Serum met hypoallergene formule, dermatologisch getest op gevoelige huid. Verrijkt met kalmerend en versterkend Thermaal Bronwater van Vichy.

Een opvallende verbetering van de huidkwaliteit:
- Frisse kleur
- Egale huid
- Uitgeruste gelaatstrekken
- Verfijnde poriën 

Doeltreffendheid klinisch bewezen, zelfs bij een:
- Vermoeide huid
- Een huid die wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en roken
- Een huid die teveel is blootgesteld aan UV-stralen
- Een huid die slecht gevoed is

Huidtolerantie

De bijzonder fijne en lichte textuur van IDÉALIA LIFE SERUM glijdt over de huid.
Door de gouden en rode parelmoeren, die samen de kleur van een ideale huid vormen, wordt de huidskleur doorbroken om de ideale kleur te voorschijn te laten komen.
De emulsietextuur, die licht filmogeen en niet vet is, laat een heel dun beschermend laagje achter op het huidoppervlak en beschermt de huid tegen microdeeltjes die zich in de loop van de dag aan de huid hechten en de huid verstikken.

Plezier

's morgens en/of 's avonds enkele druppels serum over het gehele gezicht verdelen. IDÉALIA LIFE SERUM kan bij een normale tot gemengde huid alleen gebruikt worden. Bij de droge tot zeer droge huid daarna nog een dag- of nachtcrème aanbrengen.

rating : 5/5

“fijn product”

rating : 5/5

“Heerlijk zacht, niet vet dus geen last meer van verstopte porïen en toch zien mijn rimpeltjes er meteen gladder uit! Een aanrader!”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

Ontdek onze adviezen

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker
Directrice van Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER IDEALIA Life Serum.

rating : 5/5

“fijn product”

rating : 5/5

“Heerlijk zacht, niet vet dus geen last meer van verstopte porïen en toch zien mijn rimpeltjes er meteen gladder uit! Een aanrader!”

rating : 5/5

“#VichyVoorMij Ik gebruik dit serum samen met de idealia dagcreme. Na een paar maanden gebruikt te hebben vind ik dat mijn huid er beter uitziet. Niet plakkerig en trekt goed in.”

rating : 4/5

“Echt fijn trekt er direct in. Gelijk resultaat! Niet plakkerig”

rating : 5/5

“De creme is niet vet en verbeterd zichtbaar de conditie van mijn huid. Mijn huid ziet er egaler en stralender uit.”

rating : 5/5

“Ik vind het een erg fijn product! Niet alleen zie ik zelf dat mijn huid er beter uitziet, maar mijn vrienden en collega's valt het ook op.”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+