NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Dagcrème tegen huidveroudering - Vichy Neovadiol

NEOVADIOL

Magistral Dagcrème

Dagcrème - Anti-Aging

518 Beoordelingen  |  Geef jouw mening

De ideale huid is geen droom meer, ook na de menopauze.
Voor alle vrouwen na de menopauze die de postmenopauzale effecten op hun huid, zoals een afnemende huiddichtheid en een brozer en droger wordende huid, willen bestrijden.

Meer weten

Bestel nuDOE UW DIAGNOSE

Gemodelleerde gezichtscontouren. Soepele gelaatstrekken. Intens comfort.  +

Effectieve werking

WEEFSELRECONSTRUCTIETECHNOLOGIE + RECONSTRUERENDE ESSENTIËLE OLIËN:
Dankzij meer dan 30 jaar expertise op het gebied van weefselkennis heeft Laboratoires Vichy de weefselreconstructietechnologie ontwikkeld.Deze technologie is gebaseerd op een combinatie van unieke ingrediënten: Proteic Gf, die de groeifactoren, onmisbare proteïnen voor de huidreconstructie stimuleert en Pro-Xylane die de steunweefsels, de reservoirs voor groeifactoren versterkt.
Om te kunnen beantwoorden aan de behoeften van de huid na de menopauze, hebben Laboratoires Vichy aan de weefselrecontructiebestanddelen nog een nieuwe generatie reconstruerende essentiële oliën toegevoegd.
Deze hebben niet alleen voedende eigenschappen, maar dragen ook bij aan de reconstructie van de huid vanwege de uitzonderlijke hoeveelheid omega 3, 6 en 9 die ze bevatten. Ze zijn gekozen vanwege hun echt verzorgende eigenschappen: ze kalmeren, regenereren, revitaliseren en beschermen de huid en geven haar weer al haar levenskracht terug.

De hypoallergene formule is getest onder dermatologisch toezicht. De formule is verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Zonder parabenen.

Verbeterde huiddichtheid
Waargenomen bij 8/10 vrouwen
Zelfevaluaties bij 49 vrouwen, na 8 weken.

Verstevigde huid
Zelfevaluatie 48 vrouwen, 8 weken

Gemodelleerde gezichtscontouren
zelfevaluatie 184 vrouwen, 1 maand

Gladdere gelaatstrekken
zelfevaluatie 52 vrouwen, 1 maand

Huidtolerantie

Het plezier van een voedende textuur die de huid en de zintuigen vult, en een comfortabel gevoel geeft. Een royale verzorging met een ultieme concentratie aan natuurlijke oliën. Niet vet, niet plakkerig.

Plezier

Dagelijks 's morgens en/of 's avonds aanbrengen.

rating : 5/5

“Heerlijke crème,, even in laten trekken en dan de gekleurde dagcrème erover aanbrengen. Geen plakkerig gevoel, huid voelt heel de dag zacht aan.”

rating : 5/5

“hele fijne creme voor de oudere huid, trekt snel in en niet vet, heerlijke geur en smeert fijn de huid voelt soepel en minder dof”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

Ontdek onze adviezen

JOUW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van jouw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker
Directrice van Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER NEOVADIOL Magistral Dagcrème.

rating : 5/5

“Heerlijke crème,, even in laten trekken en dan de gekleurde dagcrème erover aanbrengen. Geen plakkerig gevoel, huid voelt heel de dag zacht aan.”

rating : 5/5

“hele fijne creme voor de oudere huid, trekt snel in en niet vet, heerlijke geur en smeert fijn de huid voelt soepel en minder dof”

rating : 5/5

“#vichyvoormij. Heerlijke creme. Voelt heerlijk aan, lekker zacht en je huid houdt een mooi glansje zoals bij jongere mensen het geval is”

rating : 5/5

“#VICHYVOORMIJ Na 2 weken ben ik zo blij, mijn huid voelt vol, stevig en ziet er gezond uit, mijn hals is veel strakker en minder slap, mijn wangen en kaaklijn krijgen weer vorm! Superblij !”

rating : 5/5

“een van de beste produkten van Vichy, voor oudere dames een 'must' met daarbij Aqualia Thermal en alles is prima voor mijn gezicht!”

rating : 5/5

“Ik vind het een fijne volle crème, waardoor mijn gezicht de hele dag heerlijk zacht en niet droog aanvoelt. De juiste crème voor mij!!! #VichyVoorMij”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+