NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten


  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Het serum voor een jongere uitstraling - Vichy Liftactiv

LIFTACTIV

Vichy Liftactiv Serum 10 Ogen en wimpers

Oogcontour crème - Oogverzorging

54 Beoordelingen  |  Geef uw mening

Een serum speciaal gemaakt voor de oogcontouren en wimpers. Een doorbraak tegen huidveroudering. Verbetert en vernieuwt de cellen in de huid en bestrijdt de rimpeltjes onder de ogen.

Versterkt de huid en licht de oogcontouren op, voor een direct jongere oogopslag. Ook voor gevoelige ogen.

Voor alle vrouwen vanaf 35 jaar, die hun blik zichtbaar willen verjongen, tot in de wimpers: Zichtbaar minder rimpeltjes onder de ogen – Verhelderde blik – Wimpers zijn als versterkt****

**** Zelfevaluatie van 51 vrouwen, na 4 weken

Meer weten

Bestel nuDOE UW DIAGNOSE

Corrigeert zelfs diepe rimpels, maakt de oogopslag lichter en versterkt de wimpers voor een meer open blik.
 +

Effectieve werking

[RHAMNOSE 10% + VERHELDERENDE  PIGMENTEN + CERAMIDEN]
RHAMNOSE: Na 10 jaar onderzoek heeft Vichy de kracht van de Derm Source ontdekt. Dit is de huidlaag die in staat is om de gehele huid te verbeteren en te vernieuwen. Na ruim 50 anti-huidverouderingsmoleculen te hebben gescreend, heeft de onderzoeksafdeling van Vichy gekozen voor Rhamnose, een van oorsprong plantaardige werkstof in een uitzonderlijk hoge concentratie van 10%, om gericht in te werken op de Derm Source.

De anti-huidverouderingswerking is aangetoond met behulp van een protocol van testen* die zijn geïnspireerd op medisch onderzoek en is bekroond met 7 patenten. *In-vitrotest. Een grote doorbraak tegen huidveroudering, geconcentreerd in het Serum 10 voor Ogen en Wimpers.  

VERHELDERENDE PIGMENTEN fijne parelmoeren met witlichtreflectie om de oogopslag direct op te lichten. Vichy heeft voor deze specifieke pigmenten gekozen omdat ze volledig veilig zijn voor de kwetsbare zone van de oogcontour.
CERAMIDEN: dit zijn de natuurlijke bestanddelen van jonge wimpers. Vichy heeft gekozen voor de toevoeging van ceramiden met herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen om de wimpers te liften en te versterken.


Hypoallergene formule, zonder parabenen, oogheelkundig en dermatologisch getest op gevoelige ogen.
Verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy.

De donkere huidzones worden direct opgelicht. Binnen 10 minuten zijn de rimpels gladder*. De wimpers zien er met de dag voller uit en lijken na 1 maand wel verveelvoudigd**
In 1 maand is de blik 42% opener***

* Instrumentele test, 42 personen
** Zelfevaluatie – 128 vrouwen – 1 maand
*** Klinische test, 41 vrouwen onder oogheelkundig toezicht, gemiddelde verbetering op de score, na 4 weken.

Huidtolerantie

Frisse, glanzende serumtextuur die snel door de huid wordt opgenomen.

Plezier

"For your eyes only" verzorgingsritueel – een oogverzorging opbrengen was nog nooit zo gemakkelijk.

1. Neem een druppel serum op de vingertoppen en verspreid.
2. Sluit uw ogen en breng het met lichte drukbewegingen aan op de gehele oogcontour.
3. Verspreid het serum door het ooggebied glad te strijken, met gesloten ogen, van de binnenste ooghoek naar de buitenste, inclusief de wimpers.
4. Plaats tot slot de wijsvinger onder de wimperrand, ogen nog altijd gesloten. Til de wimpers naar de oogleden voor een gekruld effect.

rating : 5/5

“Werkt dus echt. Superfijn product!”

rating : 5/5

“fijne serum voor de nacht waardoor mijn wimpers voller ogen als ik overdag mascara op doe ik had niet gedacht dat het zou werken maar het doet het zekrs”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

Ontdek onze adviezen

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker
Directrice van Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER LIFTACTIV Vichy Liftactiv Serum 10 Ogen en wimpers.

rating : 5/5

“Werkt dus echt. Superfijn product!”

rating : 5/5

“fijne serum voor de nacht waardoor mijn wimpers voller ogen als ik overdag mascara op doe ik had niet gedacht dat het zou werken maar het doet het zekrs”

rating : 5/5

“Een heerlijk product! En het doet wat het belooft: een strakkere huid rond de ogen en steviger/vollere wimpers. Het product geeft me net even dat meer wakker gevoel en dit is ook ook zichtbaar doordat mijn ogen na gebruik een meer wakker gevoel uitstralen :-) Fijn ook dat dit eindelijk een oogproduct is dat kan worden gebruikt voor het hele oog! Kortom, een onmisbaar product!”

rating : 5/5

“Dit product krijgt van mij absoluut een score van 5 sterren! Het doet wat het belooft: een gladdere huid rond de ogen en steviger/vollere wimpers. Ik gebruik het product in de ochtend na het douchen en het geeft me net even dat meer wakker gevoel plus bijkomende wakker blik in mijn ogen. Sowieso fijn om eindelijk een product te gebruiken wat voor mijn hele ogen is!”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+