NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Herstellende verzorging

Droog, beschadigd of kwetsbaar haar heeft specifieke verzorging nodig om te kunnen herstellen. Verwen uw haar dagelijks met de haarproducten van Vichy, die de haarvezel kunnen herstellen zonder het haar te verzwaren. Uw haar is vanaf de wortel tot in de puntjes gevoed en makkelijk doorkambaar. Uw haar is beschermd, zijdezacht en stralend.

Haarverzorging

DERCOS+

Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid.

Wij geloven al 50 jaar in het belang van een gezonde hoofdhuid voor gezond, mooi haar. Wij gebruiken actieve ingrediënten erkend door dermatologen en evalueren onze efficiëntie klinisch en instrumenteel. Onze haarverzorgingsproducten worden getest onder dermatologisch toezicht. Onze sensoriële texturen bevorderen een regelmatig gebruik.