NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Fixerend poeder
Fixerend poeder

DERMABLEND

Fixerend poeder

Make-up poeder - Poeder

51 Beoordelingen  |  Geef uw mening

Het fixerend poeder houdt tot 18 uur, zelfs onder extreme omstandigheden.
Voor vrouwen die willen zorgen dat hun foundation beter blijft zitten.

Meer weten

Bestel nu

Verbetert de fixatie van de foundation of corrigerende stick gedurende 16 tot 18 uur  +

Effectieve werking

Het transparante poeder vormt een beschermend laagje op het huidoppervlak, tussen de make-up en de omgeving zodat de foundation of de corrigerende stick beter houdt, zelfs onder extreme omstandigheden. Het markeert niet het huidreliëf en verandert niet de corrigerende teint die u gekozen heeft.

De hypoallergene formule ZONDER PARABENEN is dermatologisch getest op gevoelige huid. Niet-comedogeen, zonder geurstoffen.

Het fixerende poeder geeft een fluwelige, natuurlijke en zeer zachte finish aan de make-up en matteert zonder de huid uit te drogen.

Huidtolerantie

Licht en luchtig Poeder dat ervoor zorgt dat de Dermablend make-up perfect blijft zitten, tot wel 18 uur lang.

Plezier

Na het aanbrengen van de Teint-corrector brengt u het fixerende poeder rijkelijk aan met de poederdons. Wacht 2 minuten en verwijder het teveel vervolgens met een kwast. Voltooi vervolgens uw make-up (blusher, mascara, etc).

rating : 5/5

“vind deze zeer fijn in gebruik maak mooi mat en blijft lang zitten en de poeder is ook heel fijn van samenstelling niet te grof en super handig in gebruik”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER DERMABLEND Fixerend poeder.

rating : 5/5

“vind deze zeer fijn in gebruik maak mooi mat en blijft lang zitten en de poeder is ook heel fijn van samenstelling niet te grof en super handig in gebruik”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+