NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

NEOVADIOL

Vanaf de menopauze, onze eerste reconstruerende verzorgingsproducten voor de aanpak van huidveroudering.

Speciaal voor vrouwen in de menopauze introduceert Vichy Neovadiol. De hormonale veranderingen tijdens de menopauze gaan vaak gepaard met een slappere en droge huid. Vichy Neovadiol gaat de strijd aan met de tekenen van huidveroudering die optreden tijdens de menopauze. De verschillende anti-rimpelcrèmes stimuleren elk de productie van nieuwe huidcellen en reorganisatie van de huidstructuur. Dit resulteert in geaccentueerde jukbeenderen, gemodelleerde gezichtscontouren en een strakkere hals.

Het ouder worden heeft ook invloed op de lichaamshuid. Merkt u bijvoorbeeld dat uw huid droger aanvoelt? Of dat uw huid slapper wordt? Maak dan kennis met de productlijn van Idéal Body, een lichaamsverzorging die uw huid helpt verstevigen.

Alle Producten van NEOVADIOL+

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

De gevolgen van de menopauze verzachten

De menopauze brengt veel veranderingen met zich mee. Één voorbeeld hiervan is het afnemen van volume in uw gezicht. Is hier iets aan te doen? Ja, u bent niet verplicht deze veranderingen toe te zien en hier niet op te reageren. Vichy heeft een actieplan voor u.

Ontdek onze adviezen