NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging van Vichy - de ideale huid is geen droom meer.

De huid van het gezicht is waardevol en verandert elke dag. Uw gezicht wordt met name blootgesteld aan alle weersomstandigheden en agressies van buitenaf. Het gezicht heeft een verzorging nodig die voedt, beschermt, en versterkt. Ontdek het product assortiment van Vichy, ontwikkeld om zorg te dragen voor uw gezicht en het functioneren van uw huid.

Hydratatie

AQUALIA THERMAL+

Versterkende hydratatie voor gevoelige, vochtarme huid.

48 uur hydratatie. Bevat geen parabenen. De kracht van Thermaal Bronwater van Vichy. Versterkt gevoelige huid. Als een droom zo mooi.

Wilt u behalve uw gezicht ook uw lichaam hydrateren voor een gezonde en stralende huid? Bekijk dan eens de productlijn van Ideal Body, speciaal ontwikkeld om vrouwen een huid te geven die stevig, glad en gelijkmatig is.

Hydratatie

THERMAAL WATER+

Thermaal water voor de gevoelige huid.

100% zuiver en natuurlijk water met 15 weldadige mineralen. Kalmeert, versterkt en helpt de huid herstellen.

Het Thermaal Bronwater van Vichy is ideaal om na het reinigen op uw huid te sprayen. Wilt u meer weten over het mild reinigen van uw gezicht? Bekijk dan eens de productlijn van Pureté Thermale, voor een schone en gehydrateerde huid!

Anti-huidveroudering

IDEALIA+

De lijn om de eerste tekenen van huidveroudering en rimpels tegen te gaan.

De ideale huid is geen droom meer. Met Idealia introduceert Vichy een nieuwe generatie huidverzorging om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Binnen een maand is de huidstructuur verfijnd, de teint egaler en zijn rimpels zichtbaar vervaagd. Deze gezichtsverzorging is geschikt voor vrouwen die de eerste rimpels in hun gezicht waarnemen, vanaf de leeftijd van 30 jaar.

Ben jij op zoek
naar een fijne verzorging voor de huid vanaf ongeveer 40 jaar? Bekijk dan eens de productlijn van Liftactiv, speciaal ontwikkeld om rimpels en verlies van stevigheid tegen te gaan.

Anti-huidveroudering

LIFTACTIV+

De lijn tegen diepe rimpels en verlies van stevigheid.

Vichy brengt u de ware bron van jeugdigheid: Liftactiv! Na 10 jaar onderzoek zijn de wetenschappers van Vichy achter het geheim van de eeuwige jeugdigheid: Rhamnose. Dit molecuul gaat huidveroudering tegen van binnenuit de lederhuid. De complete anti-rimpelverzorging is uw beste keuze in de strijd tegen huidveroudering. Liftactiv corrigeert diepe rimpels, zorgt voor huidversteviging en geeft u een jeugdige uitstraling. Kraaienpootjes, fijne lijntjes, rimpels in het voorhoofd, vlekjes of huidverslapping en alle andere tekenen van huidveroudering worden zichtbaar minder met Vichy Liftactiv.

Wilt u behalve uw gezicht ook uw lichaam verzorgen en hydrateren? Bekijk dan eens de productlijn van Ideal Body, een lichaamsverzorging die uw huid helpt verstevigen.

Anti-huidveroudering

NEOVADIOL+

Vanaf de menopauze, onze eerste reconstruerende verzorgingsproducten voor de aanpak van huidveroudering.

Speciaal voor vrouwen in de menopauze introduceert Vichy Neovadiol. De hormonale veranderingen tijdens de menopauze gaan vaak gepaard met een slappere en droge huid. Vichy Neovadiol gaat de strijd aan met de tekenen van huidveroudering die optreden tijdens de menopauze. De verschillende anti-rimpelcrèmes stimuleren elk de productie van nieuwe huidcellen en reorganisatie van de huidstructuur. Dit resulteert in geaccentueerde jukbeenderen, gemodelleerde gezichtscontouren en een strakkere hals.

Het ouder worden heeft ook invloed op de lichaamshuid. Merkt u bijvoorbeeld dat uw huid droger aanvoelt? Of dat uw huid slapper wordt? Maak dan kennis met de productlijn van Idéal Body, een lichaamsverzorging die uw huid helpt verstevigen.

Tegen onzuiverheden

NORMADERM+

De lijn die zorgt voor een zichtbare verbetering van de onzuivere huid.

Puistjes, roodheid, onzuivere huid? 
Een effectieve verzorgingsroutine is belangrijk voor het bestrijden van onzuiverheden op de huid. De Normaderm-lijn is gericht op een grondige zuivering en verzorging van de onzuivere huid. Gepatenteerde technologieën en werkstoffen zorgen voor effectieve en prettig aan te brengen producten die ook gebruikt zijn voor de gevoelige huid.

Merkt u dat uw huid eerder gevoelig en vochtarm is? Bekijk dan eens de productlijn van Aqualia Thermal, een gezichtsverzorging met een versterkende hydratatie.

Hydratatie

NUTRILOGIE+

Intensieve voeding van de zeer droge en gevoelige huid.

Voelt direct prettig aan en zorgt voor een intensieve verandering: zelfs zeer droge huid krijgt geleidelijk aan eigenschappen van een normale huid.

Wilt u behalve uw gezicht ook uw lichaamshuid verzorgen en voeden? Bekijk dan eens de productlijn van Idéal Body, een lichaamsverzorging die uw huid voedt en helpt verstevigen.

Reiniging

PURETE THERMALE+

Reiniging en make-upverwijdering voor de gevoelige huid.

Reinigt ideaal met optimale tolerantie. Met kalmerend en versterkend Thermaal Bronwater van Vichy.

Wilt u na het reinigen uw huid nog extra verwennen? Bekijk dan eens de productpagina van Thermaal Bronwater van Vichy. Door het bronwater op uw gezicht te sprayen wordt uw huid gekalmeerd, versterkt en het helpt tevens de huid te herstellen.

Hydratatie

MINERAAL MASKERS+

Heb jij zin in een heerlijk verwenmomentje? De nieuwe maskers van Vichy zijn verrijkt met natuurlijk ingrediënten en Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. Breng ze aan op een gereinigd gezicht voor een optimale effectiviteit. Even laten inwerken, en daarna is je huid weer in optimale conditie.

Ken je de nieuwste beautytrend multi-masken al? Bij multi-masken gebruik je verschillende soorten maskers voor verschillende delen van je gezicht. Je gezicht kan een verschillende behoeftes hebben, en met multi-masken geeft je je huid de juiste verzorging!

Anti-huidveroudering

Slow Âge+

Feel Young. Age Slow.
Verander het zichtbare proces van huidveroudering