NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
dunner wordend haar - haaruitval
dunner wordend haar - haaruitval

DERCOS

Neogenic ampullen

Haarverzorging tegen haaruitval - Anti-haaruitval

51 Beoordelingen  |  Geef uw mening

De eerste behandeling voor het creëren van nieuwe haren en om de haargroei te stimuleren met het gepatenteerde molecuul STEMOXYDINE 5%. 1700 nieuwe haren na 90 dagen*
*Klinische studie versus placebo, met 101 personen - Gemiddelde waarde op hoofdhuid met alopecia.
Voor mannen en vrouwen die last hebben van een gebrek aan haardichtheid, bij wie de hoofdhuid zichtbaar is of die maar weinig haren hebben.

Meer weten

Bestel nuDOE UW DIAGNOSE

Het gepatenteerde molecuul Stemoxydine 5% is het eerste molecuul met een biomimetische werking, die het goed functioneren van de stamcellen, die aan de oorsprong liggen van nieuw haar, stimuleert.
Slapende haarbulbussen ontwaken.  Het aantal haren neemt toe, de haardos wordt voller.
 +

Effectieve werking

Tussen 2 groeicycli in gaat de haarbulbus over in een slaapfase, waarin hij zijn activiteit opschort en leeg blijft. Om uit deze slaapfase te komen, moet de haarbulbus gewekt worden: bij het bestuderen van deze beslissende fase, heeft L'Oréal Research de essentiële rol ontdekt die stamcellen spelen bij het wekken van de haarbulbussen in de slaapfase, en daarmee de vernieuwing van het haar.
Dercos Neogenic met Stemoxydine, het eerste molecuul met een biomimetische werking om het goed functioneren van de stamcellen te bevorderen. Slapende bulbussen worden ontwaakt. 1700 nieuwe haren na 90 dagen*

Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. De formule is hypoallergeen zonder parabenen en plakt niet.

- Slapende haarbulbussen ontwaken
- De haardichtheid neemt toe

Gemiddeld 1700 haren meer na 90 dagen*

Huidtolerantie

EEN AANGENAME LOTION MET SUBTIELE GEUR
Het aanbrengen van de Neogenic lotion gaat gepaard met een gevoel van stimulerende frisheid. De lotion verdwijnt vervolgens snel en laat geen vet laagje achter.
Stylen is makkelijk. De lichte zeer natuurlijke geur van de verzorging is zo samengesteld dat het zowel voor mannen als voor vrouwen aantrekkelijk is.

HET PLEZIER VAN EEN MICROMASSAGE
Dankzij de ergonomische massagepunt. 
De bijzonder huidvriendelijke massagepunt zorgt voor een prettige en stimulerende micromassage van de hoofdhuid, om de microcirculatie te bevorderen.

Plezier

GEBRUIKSADVIES Dagelijkse behandeling: 1 ampul 's morgens of 's avonds op droog of nat haar.  Met massageapplicator. Gedurende 3 maanden voor een optimale effectiviteit.

rating : 5/5

“Geweldig !!!! mijn haar werd dunner door de overgang en stress. In oktober een hele doos opgebruikt en heb nu overal nieuwe haartjes van ongv. 8 cm”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER DERCOS Neogenic ampullen.

rating : 5/5

“Geweldig !!!! mijn haar werd dunner door de overgang en stress. In oktober een hele doos opgebruikt en heb nu overal nieuwe haartjes van ongv. 8 cm”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+