NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Anti-transpiratie beauty deodorant roller 48U - Vichy

DEODORANT

ANTI-TRANSPIRATIE BEAUTY DEODORANT ROLLER 48U

Anti-transpiratie - Gevoelige of geëpileerde huid

52 Beoordelingen  |  Geef uw mening

Onze eerste anti-transpirant deodorant voor mooiere oksels, verrijkt met een combinatie van LHA en perfectionerende parelmoerdeeltjes om het epileren uit te kunnen stellen en de huidtextuur te verfijnen.


Voor vrouwen die hun oksels graag minder vaak willen scheren en ze mooier willen laten ogen, dit alles met een efficiënte anti-transpiratie deo, ook voor de meest gevoelige huid. Zonder parabenen.

Meer weten

Bestel nu

Zorgt dat uw oksels er direct en langdurig mooi uitzien. Verfijnt de huidtextuur van uw oksels en stelt de volgende scheerbeurt uit. Vervaagt imperfecties en de eerste tekenen van nieuwe haargroei. Garandeert tot 48 uur lang een anti-transpirantwerking, zelfs voor gevoelige huid.  +

Effectieve werking

LHA ER195: Verfijnt de huidtextuur en heeft zijn efficiëntie bewezen bij de retractie van haartjes die weer in de teruggroeifase zijn. Lichtweerkaatsende parelmoerdeeltjes: maken de huid van uw oksels onmiddellijk mooier. Aluminium chloorhydraat en Perliet: de meest doeltreffende bestanddelen voor 48 uur anti-transpirantbescherming, zelfs bij  gevoelige huid.


Formule is  geschikt voor gevoelige huid, getest onder dermatologisch toezicht, hypoallergeen, , zonder alcohol.

Een optimale anti-transpirantwerking die getest is onder extreme transpiratie-omstandigheden. Bestrijdt geurtjes tot 48 uur lang. 96%  tevredenheid over de beauty deodorant (Zelfevaluatie  - 75 vrouwen).

Huidtolerantie

Een moderne en vrouwelijke geur met frisse en poederige geurnoten in een sneldrogende textuur.

Plezier

Dagelijks aanbrengen op schone en droge oksels.

rating : 5/5

“Heerlijke geur en werkt de hele dag door!”

rating : 5/5

“Fijne deo, die mij een droog gevoel geeft, er voor zorgt dat ik me minder snel moet ontharen en een fijne geur heeft! #Vichyvoormij”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER DEODORANT ANTI-TRANSPIRATIE BEAUTY DEODORANT ROLLER 48U.

rating : 5/5

“Heerlijke geur en werkt de hele dag door!”

rating : 5/5

“Fijne deo, die mij een droog gevoel geeft, er voor zorgt dat ik me minder snel moet ontharen en een fijne geur heeft! #Vichyvoormij”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+