NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

De kracht van mineraliserend water ontstaan in Franse vulkanen, voor een sterkere huid.

Mineraliserend Thermaal Water van Vichy

De kracht van Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, voor een sterkere huid.

Het Vichy-water ontspringt diep in het beschermde vulkanische gebied van de Franse Auvergne. Tijdens zijn duizend jaar durende reis tot op een diepte van 4.000 meter neemt het Vichy- water 15 mineralen en sporenelementen op die essentieel zijn voor een mooie huid..

Mineraliserend Thermaal Water van Vichy is het ster-ingrediënt in de huidverzorgingsproducten van Vichy. Ontdek de bron van zijn kracht.

Ontdek de reis van het water

Oorsprong

Pionier in dermocosmetica

Toen dokter Haller aan het begin van de 20e eeuw directeur werd van het thermaal kuuroord van Vichy, ontdekte hij het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. Hij paste de therepeutische eigenschappen van dit kostbare water als eerste toe in cosmetica en creëerde daarmee het merk Vichy.

Hij was ook een pionier: vanuit zijn medische achtergrond creëerde hij nieuwe huidverzorgingsroutines gebaseerd op een huidtype benadering, hij lanceerde het eerste serum in de apotheek en stelde hij gidsen samen met schoonheidsadvies voor vrouwen.

Het Vichy Instituut

Het Vichy Instituut
Bron van kracht voor jouw huid

Een ritueel om je huid te verbeteren

In de laboratoria van Vichy, vlakbij de waterbronnen in het Franse kuurstadje Vichy, worden de weldadige eigenschappen van dit mineraliserend water optimaal benut in behandelingen die werden ontwikkeld en gevalideerd door experts, om je huid te verbeteren, te herbalanceren en te revitaliseren, met als doel haar sterker te maken.

Elk ritueel, afgestemd op jouw gepersonaliseerde huiddiagnose, houdt rekening met jouw huidconditie en levensstijl. Zo wordt je huid stap voor stap verbeterd. De effecten zijn al vanaf de eerste behandeling zichtbaar.

Jouw huiddiagnose

Jouw beauty voorschrift

Creeër en visualiseer jouw huidprofiel door de aspecten van je huid te kiezen die je zou willen verbeteren en door de invloed van je leefomstandigheden op je huid te evalueren.

Ontdek jouw persoonlijke huidverzorgingsritueel, voedingstips en nog heel wat andere adviezen.

Ontdek