OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Beantwoord de volgende vragen om een analyse

met persoonlijke adviezen en tips van onze haar experts te ontvangen

1 Ben je een man of een vrouw?
2 Wat wilt u het liefst?
3 Verliest u op dit moment haar?
Wist u dat

Het is normaal om tussen de 50 en 100 haren per dag te verliezen. Om uit te vinden of u meer dan dit verliest, ga met uw hand door uw haar. Als er meer dan 10 haren uitvallen (met de wortel) betekent dit dat u haaruitval heeft.

3 Hoe lang bent u uw haar al aan het verliezen?
4 Is uw hoofdhuid zichtbaar?
Wist u dat

Een zichtbare hoofdhuid is een teken van een gebrek aan dichtheid. Het wordt gekenmerkt door dunner wordend haar - een meer zichtbare scheiding bij vrouwen en een terugtrekkende haarlijn bij mannen.

5 Voelt het alsof uw haar dichtheid mist?
6 Geef de mate van haarverlies aan:
7 Heeft u wel eens last van roos in uw haar of op uw schouders of kleding?
Wist u dat

Er zijn twee soorten roos: droge roos (2/3 van de populatie met roos) is fijn en schilfert van de hoofdhuid, vette roos is dik en blijft aan het haar en hoofdhuid zitten.

8 Hoe vaak?
9 Voelt u hoofdhuid soms trekkerig of jeukerig?
Wist u dat

Uw hoofdhuid krijgt veel te verduren omdat hij wordt blootgesteld aan verschillende prikkels. Vaak uw haar borstelen, haardrogers en contact met agressors in producten kan de huid gevoelig maken. Jeuk is het voornaamste symptoom van een gevoelige hoofdhuid.

10 Ziet u roodheid op uw hoofdhuid?
11 Hoe vaak wast u uw haar?
Wist u dat

Er is geen regel voor hoe vaak u uw haar zou moeten wassen. Dit hangt af van uw haartype en de omgeving waar u in leeft (of deze bijvoorbeeld vervuild is of niet). Het belangrijkste is dat u de juiste shampoo gebruikt!

12 Wordt u haar snel vet gedurende de dag?
Wist u dat

Talg beschermt uw haar en hoofdhuid tegen agressors. Als er te veel wordt afgescheiden voor de talgklieren zal het zich verspreiden over de lengte van uw haar waardoor het vetter kan worden.

13 Geef aan wat van toepassing is op uw haar
14 Gebruikt u vaak een haardroger?
Wist u dat

Haardrogers kunnen het haar beschadigen en het kwetsbaarder maken. De hete lucht beïnvloedt de structuur van de haarvezel en haalt het vocht eruit waardoor het haar droog en broos wordt.

15 Stijlt of krult u vaak uw haar, verft u het vaak, of gebruikt u andere behandelingen/producten op uw haar?
Wist u dat

Herhaaldelijke, agressieve behandelingen hebben invloed op de structuur van de haarvezel. Het verzwakte haar kan beschadigd en broos worden.