NORMADERM3-in-1 Reiniger

Gezicht reinigen - Reiniging

Met dit product kunt u op drie verschillende manieren uw gezicht reinigen. Als een crème reinigt u het gezicht door talg en onzuiverheden te verwijderen. De peeling is in staat uw gezicht tot in de poriën te zuiveren. En als masker kunt u uw hele gezicht een matterende behandeling geven. Zo kunt u genieten van een mooie teint zonder onzuiverheden, ook al heeft u last van een vette, onzuivere huid. 

Voor mannen en vrouwen met een gevoelige huid, die last hebben van onzuiverheden.

   Wat is een exfoliant?

   Een exfoliant is, naast gezichtsreiniging, een product dat je kunt toevoegen aan je skincare routine. Je kunt dit dagelijks of wekelijks doen, afhankelijk van je huidtype- en wensen. Er worden verschillende soorten exfolianten aangeboden: een fysieke scrub, diverse AHA exfoliants of BHA exfoliants. Er bestaan ook formules die bijvoorbeeld scrub en exfoliant combineren. Het is bij een exfoliant, exfoliating cleanser of exfoliating toner (die laatste twee kun je vaker gebruiken omdat het een lagere dosering van het actieve ingrediënt bevat) heel belangrijk om de juiste optie te kiezen voor jouw huid.
    
   In dit artikel lees je alles over de beste exfoliants, wat exfoliatie nu precies is en hoe je de huid doeltreffend kunt exfoliëren.  

   Je gezicht scrubben: dit moet je weten

   Je gezicht scrubben: lees alles over de voor- en nadelen, waar je op moet letten, hoe vaak je moet scrubben en wat de beste producten zijn.