getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten
 • Nacht detox - verzorging tegen onzuiverheden - Vichy Normaderm
 • Nacht detox - verzorging tegen onzuiverheden - Vichy Normaderm

NORMADERMDetox nachtcrème

Nachtcrème - Nachtverzorging

De Detox nachtcrème, Normaderm is een geschikte nachtcrème voor iedereen die last heeft van een vette huid met onzuiverheden.
De opbouw van vuil, bacteriën en onzuiverheden wordt tegengaan door het overtollige talg op te nemen en puistjes en andere onzuiverheden te voorkomen. Met de Detox nachtcrème wordt u s' ochtends wakker met een schonere huid.
Voor volwassen vrouwen die last hebben van een onzuivere huid met een neiging tot acné.

Vichy Mag

 • Wat is acné en hoe kun je acné behandelen

  Op latere leeftijd komt acné nog vaak voor. Maar wat is acné en hoe kun je het beste acné behandelen? Vichy geeft tips over acné behandeling.

 • Alles wat je moet weten over salicylzuur

  Salicylzuur is een bekend ingrediënt in de cosmetische industrie en wordt in veel verschillende producten gebruikt. Maar niet iedereen is bekend met deze stof. Als je dit middel op het etiket van je gezichtsverzorgingsproduct ziet staan, zal het je misschien niet zo veel zeggen. Maar dan weet je nog niet wat een geweldig effect producten met dit ingrediënt op de huid hebben, zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een huid met neiging tot acné. Wij vertellen je alles wat je moet weten over salicylzuur in je verzorgingsproducten.

 • Air LiciumTM : Een juweeltje van de moderne technologie

  Een frisse, matte en stralende huid hoeft tegenwoordig geen grote moeite meer te zijn. De luchtige werkstof Air LiciumTM staat niet alleen bekend om haar effect op een overmatige talgproductie, maar ook op huidveroudering. Het is een juweeltje van de huidige technologie.

 • 10 tips voor de verzorging van de volwassen probleemhuid

  Heb je last van een glimmende huid? Is je teint dof en wordt je huid ontsierd door roodheid of mee-eters, ookal ben je allang geen tiener meer? Geen paniek, Pascale Mora deelt 10 tips en tricks om je te helpen de volwassen probleemhuid te behandelen, zowel overdag als 's nachts!Geef jouw mening

1 - Beoordeel dit product

2 - Beoordeel deze criteria

Parfum
Textuur
Tolerantie
Efficiëntie

3 - Zou je dit product aanbevelen bij een vriend(in)?

4 - Ontving je een sample van dit product?

5 - Commentaar

6 - Heb je een tutorial gepost op Youtube?

Bevestig