Slow ÂgeOogverzorging tegen opkomende tekenen van huidveroudering

Oogcontour crème - Anti-Aging

Verander het zichtbare proces van huidveroudering.*

* Wetenschappelijke studie, 298 vrouwen.

Slechts 20% van huidveroudering is erfelijk bepaald. De overige 80% is afhankelijk van omgevingsfactoren en levensstijl.
Slow Âge wordt aanbevolen voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de gevolgen van omgevingsfactoren en levensstijl en die de eerste tekenen van huidveroudering willen vertragen.

   WANNEEROchtend + Avond

   Superfoods: 10 gezonde groente voor je huid

   Superfoods zijn enorm populair en daarom maken veel voedselproducenten gretig gebruik van deze term. Maar veel van deze superfoods hebben wij allang op ons bord liggen. Denk bijvoorbeeld aan havermout of groenten. Eigenlijk zijn alle soorten voeding die boordevol voedingsstoffen en vitamines zitten superfoods. Er zijn een aantal soorten groenten die bijzonder goede stoffen bevatten die goed zijn voor de huid. Lees hier onze top 10 van gezonde groenten en ontdek welke groentes jij aan je dieet moet toevoegen om je lichaam gezond te houden en je huid van binnenuit te voeden.

   Gezonde drank als vervanger voor koffie in de morgen

   Door deze gezonde drankjes ‘s ochtends te nemen in plaats van je dagelijkse kop koffie, geef jij zowel je huid als je gezondheid een boost.

   5 tips om makkelijker wakker te worden

   Met deze vijf lifestyle, sport en dieet tips van Vichy wordt je ochtendroutine een stuk gezonder zodat je de hele dag energie hebt!