NORMADERMPhytosolution - Intensief Zuiverende Gel 200ml

Gezicht reinigen - Dagcrème

Nieuwe reiniger voor de vette en huid met neiging tot acne verrijkt met mineralen en probiotica, die vuil, stof en vervuilingsdeeltjes bij de eerste wasbeurt verwijdert. De huid is onmiddellijk gematifieerd en is minder vet gedurende de dag. * Zichtbaarheid van de poriën en mee-eters worden aanzienlijk verminderd **

INNOVATIE: een reinigingsbasis van plantaardige oorsprong, samengesteld door schuimmiddelen die de huid intens reinigen zonder deze uit te drogen.

  • Fysiologische pH (5.5)
  • Anti-vervuiling en make-up verwijderaar.

Vanaf de eerste wasbeurt*

  • Vuil en vervuiling nemen af: 91%
  • Overtollig talg lijkt verminderd: 94%

Na 4 weken**

  • De huidtextuur lijkt verfijnd: 83%
  • Littekentjes door imperfecties lijken vermindert: 85%

* Klinische instrumentele test op 42 vrouwen met een vette huid met neiging tot acne,  inclusief een gevoelige huid. Toepassing tweemaal per dag. 4 weken.
** Zelfevaluatie bij 54 vrouwen met een vette huid met neiging tot acne, inclusief een gevoelige huid. Toepassing tweemaal per dag. 4 weken. 0

ACTIEVE INGREDIËNTENMineralen (Zink & Koper) + Probiotica extract.
HUIDTYPEVette en acné gevoelige huid
WANNEEROchtend + Avond
VOORDELENGezuiverde huid. Droogt niet uit. Verfijnde huidtextuur

Wat is een gezichtsreiniger en waarom is het belangrijk?

Gezichtsreiniging (ofwel cleanser, in het Engels) is de eerste stap in een goede huidverzorgingsroutine. Zo houd je de huid schoon en fris en zorg je ervoor dat dode huidcellen verdwijnen, waardoor de huid fris blijft ogen. Nu zijn er talloze soorten van de beste gezichtsreinigers: natuurlijk een melk of een olie, maar ook gezichtsreinigingsdoekjes en gezichtsreinigingsborstels. Een goede gezichtsreiniger voor mannen of vrouwen kan voor de een wat intensiever zijn en voor de ander mild, eventueel zonder alcohol en parfum. Het is belangrijk om voor een cleanser te kiezen voor jouw huidtype – of deze nu droog, gevoelig of meer vet is. In het laatste geval kan een gezichtsreiniger met salicylzuur helpen. Lees er hier alles over en maak kennis met Vichy gezichtsreiniging.

Hormonale acne en puistjes: wat is de beste oplossing?

Hormonale acne zorgt voor onder andere puistjes en onderhuidse ontstekingen. Vichy legt je uit op welke manier je dit het beste kunt behandelen.

Puisten op je kin: wat is de oorzaak?

Puisten op je kin? Wat is de oorzaak en hoe kom je er zo snel mogelijk vanaf? Lees in dit artikel over de mogelijke behandelingen.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende soorten acne?

Last van acne? De soorten acne variëren sterk in oorzaak en behandeling. Lees in dit artikel over de typen en wat de verschillen tussen de soorten zijn.