LIFTACTIVSupreme Dagcrème - Normale tot Gemengde Huid

Dagcrème - Default

De 1e anti-aging crème met de hele dag door een anti-rimpel en verstevigend effect. Constante correctie van rimpels en stevigheid, voor een jonge huid – nu, vanavond en morgen nog meer.
Voor alle vrouwen met een normale tot gemengde huid

   Wat veroorzaakt een slappe huid en wat doe je eraan?

   Naarmate we ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken: een slapper wordende huid. Zowel zichtbaar in het gezicht als op het lichaam. In de loop der jaren neemt de elasticiteit van de huid af. Dit betekent: het natuurlijke verouderingsproces van de huid heeft zijn intrede gedaan. Hoe snel dit proces verloopt is afhankelijk van verschillende factoren: genetisch (20%), levensstijl (80%) en externe factoren. Deze optelsom bepaalt hoe snel de huid – ook op je benen, billen en buik –verslapt. Er zijn tal van behandelingen om de huid te verstevigen, maar je kunt ook wat simpele stappen ondernemen om dit te voorkomen.

   7 mythes over rimpels en huidveroudering

   Vichy ontkracht of bevestigt 7 mythes over rimpels en huidveroudering. Ontdek wat jij wel of juist niet moet doen voor een gezond uitziende, jeugdige huid.   5 tips om rimpels te helpen voorkomen

   Rimpels ontstaan door een combinatie van factoren. Hier alvast vijf supertips om ze te snel af te zijn

   Geheimen voor een jeugdigere huid

   Ben jij net als Cleopatra op zoek naar de bron voor de eeuwige jeugd? Wij hebben een aantal tips voor een jeugdigere huid!