getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

100 dagen lang zullen 100 vrouwen Vichy uitproberen om hun ideale huid te bereiken

100 dagen lang zullen 100 vrouwen Vichy uitproberen om hun ideale huid te bereiken
  • favoriet

Het Vichy gezichtsverzorgingsritueel

Ongeacht leeftijd, levensomstandigheden, de aard of de kleur van de huid, Vichy helpt om jouw ideale huid te bereiken. Aan de hand van jouw persoonlijke huidanalyse ontdekt u welke Vichy producten passen bij jouw persoonlijk huidverzorgingsritueel.

1. Reiniging
Zachte en efficiënte gezichtsreiniging om alle invloeden van het dagelijks leven << zoals vervuiling, dode huid, talg etc. >> te verwijderen.

2. Intensieve verbetering
Onze geconcentreerde formules stimuleren de dynamiek van jouw huid voor een sterke en zichtbare verbetering.

3. Dag- en nachtverzorging
Dagelijkse huidverzorging, de essentiële stap van het Vichy ritueel om jouw huid te geven waar zij behoefte aan heeft (vocht, lipiden, voedingsstoffen, etc.).

Ervaringen van de deelneemsters

Maaike - Deventer
DAG 7 - Dag 7, ik sta versteld van de werking van Idéalia Life Serum. De pukkeltjes op mijn voorhoofd zijn verdwenen en mijn huid lijkt te stralen. Oneffenheden zijn duidelijk minder en wederom complimenten gehad vandaag. Hier wordt een mens heel blij van.  

Patty - Zevenaar
DAG 23 - Puistjes zijn 'ingedroogd' en zijn nu langzaam aan het wegtrekken. Mijn gezicht voelt ook zacht en aangenaam aan. De producten ruiken ook zo lekker!  

Grace - Zevenbergen
DAG 30 - Ik gebruik nu ongeveer 3 weken de Liftactiv voor mijn ogen. In de ochtend en in de avond op een gereinigde huid. Vandaag zag ik pas aan de foto's dat er wel degelijk verschil te zien is! Me Happy!!  

Amanda - De Kwakel
DAG 34 - Superenthousiast over het serum. Structuur, smeerbaarheid en geur: heerlijk. Ik wacht even, omdat het zo heerlijk ruikt en mijn huid zo zacht laat aanvoelen, voordat ik dedagcrème erover aanbreng. Iedere ochtend weer een heerlijke start van mijn dag.

Benieuwd geworden naar de andere deelneemsters en hun ervaringen? Lees hier verder!

Ook jouw ideale huid bereiken?

Benieuwd hoe jij de ideale huid kan bereiken in 100 dagen? Vul de analyse in en ontdek jouw persoonlijk huidverzorgingritueel.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy

De oplossing van Vichy

  • Gladmakende crème met stralend effect - Vichy Idealia
  • Gladmakende crème met stralend effect - Vichy Idealia dagcrème - Vichy Idealia
  • Meest gelezen

    go to top