OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Bestrijd de onzuivere huid met PHE-resorcinol

Waarom is Phe-resorcinol zo belangrijk in het geval van onzuiverheden en/of een getekende huid?

Bestrijd de onzuivere huid met PHE-resorcinol

Het recept van een onzuivere huid

Van onzuiverheden op de huid liggen tegenwoordig niet alleen pubers wakker. De laatste 20 jaar zien meer en meer vrouwen hier en daar onzuiverheden verschijnen op hun huid. Wanneer u de dertig voorbij bent, gaat het niet langer over puisten en mee-eters. Maar, hoe ziet onzuivere huid er dan uit? Pigmentvlekjes, roodheid, acnelittekens, plaatselijk glimmen, verwijde poriën... de problemen worden alleen maar uiteenlopender.

Wat zijn oorzaken van een onzuivere huid? Stress, gebrek aan slaap, vervuiling, soms iets te vettig voedsel... En voor 8 op de 10 vrouwen maakt hun menstruele cyclus het er niet beter op.

Kijkend naar dit brede spectrum aan verschijnselen en de wisselwerking tussen de oorzaken en gevolgen is er een globaal antwoord nodig om niet alleen de onzuivere huid te verbeteren, maar ook om de jeugdigheid van uw huid te helpen behouden.

PhE-resorcinol, om de teint te verfraaien.

Een plekje op uw huid laten vervagen zoals een spellingsfout met een gummetje uitgeveegd kan worden? Dit is de ‘mooie huid’-PhE-resorcinol belofte die effect heeft op onzuiverheden en vlekjes die de uniformiteit van de teint van de volwassen huidverminderen. Met haar teint verbeterende werking, beschikt Phe-resorcinol over meerdere kwaliteiten. Het heeft een doeltreffende werking tegen pigmentvlekjes, door zijn depigmenterende eigenschappen.

Daarnaast werkt Phe-resorcinol door zijn
antibacteriële eigenschappen in op de P.Acnes bacterie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van imperfecties. Het is dus ook van belang in de bestrijding van de onzuivere huid die verschijnt tijdens de maandelijkse cyclus.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top