OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

JE PROFESSIONELE  
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTCIJFER JE 7 HUIDKWALITEITEN EN PRIORITEITEN
OM DE JUISTE HUIDVERZORGINGSROUTINE VOOR JOU TE VINDEN

START NU

Skin ageing algorithm background

Cosmetica met de gedroomde bestanddelen voor als het een korte nacht belooft te worden

Korte nachten? Slaap zacht met de nieuwste cosmetische innovatie voor een uitgeruste, stralende huid bij het ontwaken.

Cosmetica met de gedroomde bestanddelen voor als het een korte nacht belooft te worden

Wetenschappelijke ontdekking: het sleutelmoment!

De nacht is een intensief herstelmoment voor de huid. Alle herstelfuncties zijn dan actief: de celdifferentiatie wordt gestimuleerd, de barrièrefunctie van de huid wordt hersteld, de microcirculatie verloopt sneller en de natuurlijke huidafschilfering neemt toe. Terwijl we slapen, herstelt de huid zich dus en bereidt ze zich voor op een nieuwe dag.

Middernacht en nog wakker? Actieve bestanddelen komen te hulp!

Bij een tekort aan slaap kunnen de herstelmechanismen van de huid verstoord worden, met zichtbare gevolgen: een onzuivere teint, vermoeide gelaatstrekken en een verkreukelde oogcontour bij het ontwaken! De oplossing? Kiezen voor een product met een unieke combinatie van actieve bestanddelen die de zichtbare effecten van een herstellende nachtrust geven.

- LHA is een gepatenteerd bestanddeel dat zorgt voor een vollere, gladdere en egalere huid en een frisse, verkwikte teint bij het wakker worden.
- Glycyrrhizinezuur, afkomstig uit zoethout, wordt zowel in de Chinese als in de Westerse geneeskunde gebruikt om zijn kalmerende eigenschappen. Het geeft een zachte, vollere huid.
- Herstellende abrikozenpitolie versterkt de barrièrefunctie. Vitamine B3 kan door zijn ontstekingswerend effect roodheid van de huid tegengaan.
- Cafeïne werkt ontzwellend.

De innoverende formule krijgt extra effect dankzij een relaxerende aanbrengtechniek

- Stap 1: de verzorging aanbrengen met je handen als een schaaltje onder je kin. Laat daarna je vingers van je neusvleugels naar je slape toe glijden. Strijk het product dan uit naar je voorhoofd en masseer de slapen zachtjes met de vingertoppen met cirkelvormige bewegingen.De huid is zo gevoed en al een stuk meer ontspannen!
- Stap 2: Leg de handen plat op de slapen en laat ze boven de oren naar de hals en de sleutelbeenderen glijden. Sluit af met een lichte drukbeweging op de holten van de sleutelbeenderen om spanningen weg te nemen.

Een nieuw ritueel, getest en goed bevonden!

De doeltreffendheid van de innoverende nieuwe nachtcrème Skin Sleep uit de Idéalia-lijn werd getest door 'slechte slapers'. Vrouwen dus met een druk leven dat weinig plaats laat voor een kwaliteitsvolle nachtrust. Je kunt hierbij denken aan stewardessen, verpleegsters en jonge moeders met een acuut slaaptekort

Met welk resultaat?
Uit de resultaten* van deze studie met 'slechte slapers' blijkt het weldadige effect voor deze vrouwen:

- 90% stelt vast dat haar huid beter gehydrateerd is.
- 84% merkt dat haar huid soepeler is.
- 84% verklaart dat haar huid behaaglijker aanvoelt.

*Zelfevaluatie door 51 vrouwen na 7 dagen. 

Wil je meer tips voor een heerlijke nachtrust? Lees hier verder.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

Onze expert

Pascale Mora
Directrice Wetenschappelijke Communicatie Vichy

go to top