getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

De ideale dagelijkse gezichtsverzorging

De ideale dagelijkse gezichtsverzorging
  • favoriet

Tijdens de winter en zomermaanden heeft de huid wat extra aandacht nodig. Ontdek in dit artikel meer over hoe je dagelijkse gezichtsverzorging er volgens Vichy uit hoort te zien.

Het is een feit dat we onze huid dagelijks goed moeten verzorgen. De huid heeft heel wat te door staan, denk aan externe invloeden als regen, wind, kou en zon. Een beetje extra aandacht aan de huid besteden kan dus geen kwaad. Reinigingsproducten, peelings, hydraterende producten en dag- en nachtcrèmes zijn tegenwoordig steeds doelgerichter. Het uiteindelijke doel is een stralende en gezonde huid.

Een gezonde en uitgeruste huid

Vermoeidheid heeft een duidelijke uitwerking op het gezicht. Wallen zijn snel zichtbaar en worden als de eerste tekenen van vermoeidheid gezien. Voor een goede huidverzorging beschikt Vichy over doelgerichte producten voor het beste resultaat.

Rimpels en vlekken

Rimpels en vlekken komen bij iedereen op verschillende momenten voor. De effecten van veroudering kunnen verminderd worden door vroeg met de juiste verzorging te beginnen. Het gezicht heeft behoefte aan wat anti-ouderdom en Vichy beschikt over innoverende anti-ouderdoms producten voor het verfijnen en beschermen van de huid. Voor iedere rimpel bestaat een om maat gemaakte anti-rimpel behandeling per leeftijdscategorie, of we nu 30, 40 of 50 zijn.

In de zomer wordt de huid het meest aan de zon blootgesteld. Ultraviolet stralen afkomstig van de zon zijn schadelijk voor de huid. Een handige tip voor op vakantie is om altijd verzorgingsproducten voor het gezicht bij de hand te hebben in een tasje. Je kunt het best zonnecrème, hydraterende crème en aftersun op je huidtype afstemmen. Een vette huid heeft andere behoeftes dan een droge huid. Ongeacht het huidtype, is het van belang om het gezicht gehydrateerd en gevoed te houden met verzachtende producten.

Thuis of in de salon

Talrijke verzorgingsrituelen kunnen thuis uitgevoerd worden. Veel producten maken dagelijkse verzorging op een gebruiksvriendelijke manier mogelijk. Denk aan maskers, lotions, dag- of nachtcrèmes, peelings en vocht inbrengende producten: voor ieder wat wils. Daarnaast kun je eenvoudig met Vichy van je puistjes, vlekken, mee-eters en wallen afkomen. De producten van Vichy maken het mogelijk om thuis een gezonde gezichtshuid te bereiken. Professionele behandelingen in een salon is natuurlijk ook een optie voor een paar keer per jaar, maar helaas ook vrij prijzig. Maar wie wil er nou niet een weekendje in het jaar naar een spa?

Evenwichtige voeding voor een mooie huid

Reinigen, peelen, hydrateren en gezichtsmassages zijn manieren om de huid weer stralend te maken. Een stralende huid is een teken van een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Lees hier meer gezichtverzorgings tips van Vichy.

Meer informatie over welke producten geschikt zijn voor je huid? Doe de huidtypetest.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

  • Reiniging van de huid - verzorging tegen onzuiverheden voor een gezondere huid - Vichy Normaderm
  • Meest gelezen

    go to top