OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

De sleutel tot het verbeteren van dunner wordend haar na de overgang

Het is een beautytrend die van jong tot oud populair is: zilvergrijs haar. Alleen hoeft u op latere leeftijd niet in een bleekbadje te gaan liggen voor die felbegeerde grijze lokken. U heeft ze immers al van nature. Hoe anders is het gesteld met de stevigheid en algehele gezondheid van uw haar: naarmate de jaren verstrijken worden haarlokken zwakker en dit is wellicht niet de look die u voor ogen heeft. Na de overgang geven veel vrouwen aan dat ze zich bezorgd voelen om de kwaliteit en textuur van hun haar. Gelukkig bestaan er inmiddels een paar innovatieve oplossingen! Van natuurlijke ingrediënten zoals Rhamnose of Filloxane, een van L’Oréal Research’s meest innovatieve moleculen. Wij leggen een vergrootglas op de drie ingrediënten, met het potentieel een aanslag op uw post-overgang-haar te voorkomen.

Het is onderwerp van gesprek: veel vrouwen ervaren kopzorgen – vrij letterlijk – wegens de staat van hun haar na hun vijftigste levensjaar. Velen delen daarbij dat ze te maken krijgen met een drogere of zelfs schilferende hoofdhuid. Dit is het resultaat van veranderende hormoonwaardes in het lichaam, wat kan leiden tot de neiging het haar overmatig te borstelen of aan de hoofdhuid te krabben. Vergeet het sprookje dat uw haarstrengen erbij gebaat zijn om er honderd keer met een kam doorheen te gaan. Dit kan juist leiden tot overmatige schade aan een bos haar die langzaam al verzwakt. Kies daarom voor milde haarproducten.

Filloxane – bindt zichzelf aan het haar voor een dikkere uitstraling

‘Natuurlijke suikersoort Rhamnose heeft volgens onderzoek een positieve invloed op de groei van de haarfollikels’

Ontwikkeld door L’Oréal na 17 jaar van onderzoek: deze revolutionaire molecuul bindt zichzelf aan de haarvezel via de innovatieve 3D-maas, dat zich om individuele haarstrengen wikkelt waardoor het haar dikker en meer volumineus lijkt. Bonus: de ‘verdikkende’ effecten blijven tien wasbeurten lang intact!

Rhamnose - verbetert gezondheid van de hoofdhuid

Een suiker die in de natuur voorkomt. Rhamnose is een sleutelingrediënt wanneer het aankomt op de verbetering van de algehele gezondheid van het haar. Tests op een gereconstrueerde huid tonen aan dat rhamnose de productie van celvezels aanmoedigt. Terwijl uit vitro-onderzoek blijkt dat dit suikersoort een positieve invloed heeft op de groei van de haarfollikels – essentieel voor fijn haar na de overgang.

go to top