OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

De ster-ingrediënten uit de Franse apotheek

Frankrijk staat bekend om zijn schitterende musea en uitstekende restaurants, maar ook om zijn apotheken waar de rekken vol staan met de beste huidverzorgingsproducten. Vichy presenteert u een aantal natuurlijke ingrediënten met voedende eigenschappen.

De ster-ingrediënten uit de Franse apotheek

Rhamnose

Rhamnose is een extract uit de zilverberk (ruwe berk) en is het centrale ingrediënt in de anti-aging lijn Liftactiv. Waarom? Omdat het op biologische wijze vroegtijdige huidveroudering aanpakt door de werking van de papillaire dermis (het laagje onder de opperhuid) te herstellen. Essentieel om de huid voller te maken, rimpels uit te vlakken en ontspannen gelaatstrekken te geven, zelfs voor gevoelige huid.

Karitéboter (Sheaboter)

Karitéboter, afkomstig uit Frans-Equatoriaal Afrika, wordt in de cosmetica gebruikt vanwege van zijn voedende, herstellende en kalmerende eigenschappen. Om deze reden is het een belangrijk ingrediënt in de gezichtsverzorgingslijn Neovadiol, bedoeld voor de veranderende huid vanaf de menopauze. Tijdens deze periode kan de opperhuid verslappen en aan dichtheid en frisheid verliezen. Door zijn hoge gehalte aan vetzuren verbetert karitéboter de beschermende werking van de huidbarrière en vult de opperhuid met reconstruerende stoffen. Het resultaat is een gerevitaliseerde huid die straalt van energie!

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en zorgt voor de elasticiteit. Naarmate u veroudert neemt de hoeveelheid huyaluronzuur af. De gevolgen daarvan zijn af te lezen op uw gezicht: er gaan zich rimpels vormen en uw huid verliest haar stevigheid. Huidverzorging met hyaluronzuur is wat u nodig hebt om een huid met sporen van veroudering weer voller te maken en te hydrateren. Om ervoor te zorgen dat anti aging bestanddelen optimaal in uw huid worden opgenomen, kunt u het beste kiezen voor gefragmenteerd hyaluronzuur. Door zijn laag moleculair gewicht (22 keer kleiner in omvang en gewicht) dringt dit drie keer beter in de huid dan hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht. Heel belangrijk voor een nog efficiëntere opname in de huid en een diepgaande werking.

Rijstkiemolie en distelolie

Voor de verzorgingslijn Neovadiol selecteerde Vichy specifiek rijstkiemolie en distelolie (saffloerolie). Distelolie (ook saffloerolie genoemd) wordt verkregen uit de zaden van saffloer (een bloem uit de distelfamilie). Rijstkiemolie wordt verkregen door persing van verse rijst uit Japan. Deze plantaardige oliën zijn rijk aan omega 6 en 9: vetzuren die van nature aanwezig zijn in de celmembraan.

Wanneer ze worden gecombineerd vormen deze twee natuurlijke oliën een echte schoonheidsbehandeling voor uw huid. Ze helpen de huid voorzien van vetzuren, waardoor de huidbarrière wordt hersteld en de huid wordt gevoed. Deze natuurlijke oliën zijn ware bondgenoten tijdens de
menopauze, een levensfase waarin de huid vaak droger wordt en extra moet worden gevoed. Ze helpen de huid soepel en veerkrachtig te houden, het verlies van collageenvezels te beperken en de weefselcohesie te bevorderen. Kortom: ideale bestanddelen voor de rijpere huid die behoefte heeft aan voeding.

Vichy Mineraliserend Thermaal Water zit in al onze producten. Wil jij dit zelf ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7!

go to top