getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

Een vette huid slaapt ’s nachts niet!

Een vette huid slaapt ’s nachts niet!
  • favoriet

Een vette huid slaapt 's nachts niet

Gabrielle Sore, apotheker en wetenschappelijk directrice Cosmétique Active, legt uit waarom het gezicht niet schoon aanvoelt bij het wakker worden. De huid slaapt ’s nachts niet, maar vernieuwt zich juist om de schade van overdag te herstellen. De vette huid krijgt 's nachts te maken met een overproductie van talg, die zichtbaar is in de ochtend. De poriën lijken beter zichtbaar en de teint lijkt minder helder. De huid moet dus goed behandeld worden voor het slapen gaan, met een speciale huidverzorging die 's nacht werkt, zodat de huid in de ochtend weerschoon en fris is.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

Onze expert

Gabrielle Sore
Apotheker & Wetenschappelijk directrice Cosmétique Active

Een vette huid slaapt 's nachts niet

Gabrielle Sore, apotheker en wetenschappelijk directrice Cosmétique Active, legt uit waarom het gezicht niet schoon aanvoelt bij het wakker worden. De huid slaapt ’s nachts niet, maar vernieuwt zich juist om de schade van overdag te herstellen. De vette huid krijgt 's nachts te maken met een overproductie van talg, die zichtbaar is in de ochtend. De poriën lijken beter zichtbaar en de teint lijkt minder helder. De huid moet dus goed behandeld worden voor het slapen gaan, met een speciale huidverzorging die 's nacht werkt, zodat de huid in de ochtend weerschoon en fris is.

De oplossing van Vichy

  • Nacht detox - verzorging tegen onzuiverheden - Vichy Normaderm
  • Meest gelezen

    go to top