OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Segment :

Haal alles uit je gezichtsmasker!

 • favoriet

Haal alles uit je gezichtsmasker

Heeft jouw huid behoefte aan een goede verzorging? Neem dan eindelijk eens de tijd voor jezelf om een gezichtsmasker te proberen! Lees hier over de meest voorkomende gezichtsmaskers van Vichy en ontdek hoe je met hulp van een porie zuiverend kleimasker verstopte poriën kunt verzorgen en puistjes en onzuiverheden kunt voorkomen.

Wat zijn kleimaskers?

Kleimaskers worden al heel lang gebruikt dankzij hun weldadige eigenschappen, zeker wanneer het aankomt op gezichtsverzorging. Het Poriezuiverend Kleimasker van Vichy bevat twee soorten klei: namelijk witte Kaolien en het groene Bentoniet. Bentoniet bevat zeer fijn vulkanisch gesteente en staat bekend om zijn absorberende eigenschappen. Een must-have voor de vette, onzuivere huid. Kaolien is een witte soort klei, die boordevol mineralen zit. Hierdoor is deze klei uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid.


Ons kleimasker bevat nog een aantal andere ingrediënten, zoals aloë vera en allantoïne. Deze twee ingrediënten zorgen voor een kleimasker dat fijn is voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Terwijl aloë vera de huid kalmeert en verzacht, stimuleert de allantoine het herstel van beschadigd weefsel en de celvernieuwing. In combinatie met het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy is dit masker ideaal om poriën te reinigen en de huid zacht en fijn te laten aanvoelen.


Maak optimaal gebruik van je gezichtsmasker

Het is belangrijk om eerst je huid te reinigen voordat je het kleimasker aanbrengt. Concentreer je op de T-zone wanneer je het kleimasker aanbrengt, want het voorhoofd, de kin, en de wangen zijn de voornaamste plekken waar puistjes en mee-eters kunnen ontstaan. Als je het idee hebt dat je wangen een andere soort verzorging nodig hebben, probeer dan eens te multi-masken zodat je een speciaal gezichtsmasker hebt dat helemaal is aangepast aan jouw behoeftes. Multi-masken is het aanbrengen van verschillende maskers op de zones van je gezicht waar ze nodig zijn, voor een heuse verzorging op maat! Zo kun je door te multi-masken tegelijk je poriën reinigene en je huid hydrateren. Breng je verschillende maskers simpelweg aan op een gereinigde huid, laat ze 5 minuten inwerken, spoel af met warm water en bewonder de resultaten.

Hydraterende maskers

Als je huid droog of schilferig is, dan zou je voor een hydraterend masker moeten gaan. Veel hydraterende gezichtsmaskers, zoals Vichy’s verfrissend mineraal masker, bevatten hydraterende ingrediënten die de huid helpen om water vast te houden, zoals glycerine en hyaluronzuur. Hoe breng je dit masker aan? Breng het aan terwijl je met je vingers op je voorhoofd, wangen en kin tikt om de hoeveelheid essentiële mineralen in je huid aan te vullen. Laat dit gezichtsmasker 5-10 minuten zitten en masseer het vervolgens in. Het is niet nodig om dit masker af te spoelen.

Exfoliërende maskers

Heb je veel last van stress, vermoeidheid of een slechte bloedcirculatie? Dat kan ervoor zorgen dat jouw teint er nogal futloos of grauw uit kan zien. Hiervoor raden we een exfoliërend gezichtsmasker aan. Hiermee kan je de teint van je huid verhelderen. Vichy’s exfoliërend mineraal masker combineert in haar formule twee exfoliërende ingrediënten om dode huidcellen te verwijderen. Dit product bevat vulkanisch gesteente en AHA (Alfahydroxyzuren), een fruitzuur dat bekend staat om eigenschappen om dode huidcellen te verwijderen en de huid te reinigen. Laat dit mineraal masker ongeveer 5 minuten intrekken voordat je het product met draaiende beweging inmasseert. Spoel het masker daarna af.

Zuiverend detox masker

Zoek je een masker dat kan helpen om je verstopte poriën te reinigen? Geen probleem, zelfs als je weinig tijd hebt kan jij je gezicht reinigen en onzuiverheden, zoals mee-eters, helpen voorkomen. Een zuiverend gezichtsmasker is ideaal voor mensen met een wat vettere, olieachtige huid. Deze gezichtsmaskers bevatten klei, dat onzuiverheden helpt verminderen en overtollig talg absorbeert. De vette huid is goed te reinigen met een kleimasker, maar laat de klei niet volledig uitdrogen, omdat dit kan leiden tot een droge huid. Heb jij het idee dat je huid na een kleimasker wel wat vocht kan gebruiken, geef je huid dan een boost met een hydraterend gezichtsmasker. Het Porie Zuiverend Kleimasker heeft verzachtende ingrediënten zoals Aloë Vera en Allantoïne, waardoor het geschikt is voor een gevoelige huid.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

 • Porie Zuiverend Klei Masker
 • Verfrissend Mineraal Masker
 • Exfoliërend Masker
 • Mineraliserend Thermaal Water
 • Meest gelezen

  Wat is een serum?

  Gezicht

  Wat is een serum?

  Wat is een serum en wat is het verschil met dagcrème? Ontdek waar een serum goed voor is en hoe je het kunt combineren met je crème.

  lees het artikel

  go to top