OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Dercos ultra-kalmerend: Wat betekent ‘hoge tolerantie’?

Wat is Dercos’ ultra-kalmerende hoge tolerantie technologie? In dit artikel bespreken we de wetenschap achter de reinigende crème technologie, de nieuwste toevoeging aan Vichy’s speciale haarverzorgingsproducten.

Hoe werkt de hoge tolerantie technologie?

Dercos Ultra-kalmerende shampoo heeft een hypoallergene formule, vrij van sulfaten, parabenen of kleurstoffen en het is een product met hoge tolerantie. Speciaal ontwikkeld om ongemak tegen te gaan bij een gevoelige huid. Deze shampoo helpt een gevoelige hoofdhuid, die veel te lijden heeft vanwege dagelijkse stress, te kalmeren. De nieuwe reinigingscrème technologie is het eerste product van Vichy dat zich specifiek richt op gekleurd haar. Het vermindert kenmerken zoals een jeukend gevoel, terwijl het gekleurd haar versterkt. Met ingrediënten zoals het zachtaardige Mineraliserend Thermaal  Water van Vichy en het actieve ingrediënt Piroctone Olamine, bekend om haar kalmerende eigenschappen De Dercos ultra-kalmerende shampoo is geschikt voor een gevoelige hoofdhuid.. En de crème-achtige substantie geeft weinig schuim, verzorgt de hele haarschacht en zorgt ervoor dat er geen residu achterblijft.

Dercos ultra-kalmerend: geschikt voor dagelijks gebruik

We hebben de wetenschap besproken achter Dercos, maar wat hadden onze proefpersonen hier over te zeggen? In het Vichy laboratorium is de Dercos reinigingscrème technologie drie keer uitvoerig getest op  haar om er zeker van te zijn dat je het product dagelijks kunt gebruiken.[1] Na drie weken (gebaseerd op 3 keer gebruiken in de week, met een totaal van 9 keer gebruik) geeft 88% van de respondenten een minder jeukend gevoel te hebben en 90% gaf aan dat hun hoofdhuid zachter aanvoelde en beter gehydrateerd was. Uiteindelijk gaf 94% van de respondenten aan dat ze minder vaak een branderig gevoel op hun hoofdhuid hadden, terwijl hun haar makkelijker te kammen of in model te brengen was. Dit onderzoek toont ook een vermindering in water verlies uit de hoofdhuid aan tijdens deze periode van drie weken, wat aantoont dat Dercos reinigingscrème technologie een positieve impact heeft op de barrièrefunctie van de hoofdhuid.
[1] Klinische Studie, zelfbeoordeling, 41 onderwerpen, 3 weken

[1] Klinische Studie, zelfbeoordeling, 41 onderwerpen, 3 weken

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top