NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

OK

OKCancel

Thank you

Close

Huidveroudering: wanneer onze levenswijze de kwaliteit van de huid beïnvloedt

Ontdek welke leefstijlfactoren invloed hebben op je huidkwaliteit.

Deze factoren kunnen te maken hebben met specifiek gedrag of met uw leefomgeving. Dit wordt beter duidelijk als je kijkt naar tweelingen: ze hebben dezelfde genen en dezelfde leeftijd maar toch is hun huidkwaliteit niet hetzelfde en zien ze er niet even oud uit. Nu we begrijpen dat ons gedrag invloed heeft op de kwaliteit van onze huid, kunnen we gedragshuidveroudering gaan bestrijden met cosmetische oplossingen, speciaal ontwikkelde producten en een gezondere leefstijl door de juiste keuzes te maken qua voeding en lichaamsbeweging.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

Onze expert

Patricia Pineau
Directrice wetenschappelijke communicatie L'Oréal Research

Huidveroudering: wanneer onze levenswijze de kwaliteit van de huid beïnvloedt

Deze factoren kunnen te maken hebben met specifiek gedrag of met uw leefomgeving. Dit wordt beter duidelijk als je kijkt naar tweelingen: ze hebben dezelfde genen en dezelfde leeftijd maar toch is hun huidkwaliteit niet hetzelfde en zien ze er niet even oud uit. Nu we begrijpen dat ons gedrag invloed heeft op de kwaliteit van onze huid, kunnen we gedragshuidverouderinggaan bestrijden met cosmetische oplossingen, speciaal ontwikkelde producten en een gezondere leefstijl door de juiste keuzes te maken qua voeding en lichaamsbeweging.

De oplossing van Vichy

 • 9326Life Serum4.910IDEALIAFACE CARESerumTegen huidveroudering
  Gezichtsverzorging - Serum - Vichy Idealia
 • 22856Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid4.583NewMINÉRAL 89FACE CAREBoosterHydratatie voor het gezicht
  Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

  MINÉRAL 89

  Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

  Booster

  INNOVATIE: Jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid, stralend van gezondheid

 • 18524Mineraliserend Thermaal Water54MINERALISEREND THERMAAL WATERFACE CAREGezichtsreinigingZuiverende verzorging
  Mineraliserend Thermaal Water
 • Meest gelezen

  go to top