OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Moederdag Verhaal Angela

Wat zijn de ochtendroutines van werkende moeders? Voor Moederdag vroegen we het een rits inspirerende mama’s, waaronder zangeres Angela Moyra.

Als je Angela Moyra nog nooit hebt horen zingen dan is nu het moment om dat te doen: haar verschijning is al net zo engelachtig als haar stem. Ze bespeelt hiernaast de ukelele, heeft een grote following in Japan en samen met haar vriend, David Ott, werkt ze aan haar nieuwe album. Some serious groove, in combinatie met dromerige, meeslepende melodieën. Voor haar nu éénjarige dochter, Delphi Aine, schreef ze haar allerlaatste single: Aine. De Nederlandse singer-songwriter woont momenteel in zonnig Los Angeles met haar gezin.

‘Ik geef nog steeds borstvoeding, dus ’s nachts zijn ik en Delphi af en toe wakker. Als de dageraad aanvangt, staan we tussen zeven en half acht op. We beginnen dan met een boekje lezen, een beetje samen kletsen in bed. Mijn vriend is producer en hij werkt daarom ‘s nachts met muzikanten in de studio, bij ons om de hoek in West-Hollywood. De ochtenden zijn dus voor mij en Delphi alleen. We hebben het heel leuk samen. Eenmaal uit bed drink ik eerst een groot glas water om mijn lichaam op te starten en daarna zet ik meestal Kinderen voor Kinderen op. Daar is ze dol op; ze danst en deinst vrolijk in de rondte in de woonkamer. Ze heeft bergen energie. Het is bovendien goed voor haar Nederlands. Ik spreek de taal met haar, maar buitenshuis en met haar vader is de voertaal toch Engels. Als ik haar een flesje geef, probeer ik tussendoor nog wat e-mails te beantwoorden. Ik ben namelijk ook labelmanager bij Zip Records, met het hoofdkantoor in Amsterdam. Tijdens mijn ochtenduren zijn mijn collega’s nog even op kantoor. Hierna maak ik een ontbijtje. Voor mijzelf meestal havermout, want ik heb een ijzertekort. Voor Delphi wat fruit. Soms brood, als ze nog honger heeft. Verder heb ik niet echt een beautyroutine. Ik heb nooit veel make-up gedragen en nu nog steeds niet. Een lik moisturizer, wat browgel en highlighter, soms een lip-cheek-stick voor wat kleur. Daarna Delphi aankleden. Als zij ’s middags ligt te slapen ga ik naar de studio voor een opnamesessie. Af en toe gaat ze mee of een vriendin past tussendoor even op. Dat is onze ochtend-, vroege middagroutine. Hoef ik niet in de studio te zijn dan ga ik graag met Delphi naar het park. Samen spelletjes spelen, picknicken, heel veel boekjes lezen. Van elke dag iets moois maken.’

Volg Angela Moyra hier op Instagram en beluister haar muziek op Spotify.

go to top