OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Mooi oud worden met de tips van Vichy

Wordt één met je huid en ontdek de tips van Vichy voor het mooi oud worden.

Mooi oud worden met de tips van Vichy

Waarom is het belangrijk om één te worden met je huid?

Onverwachte veranderingen, zoals de eerste fijne lijntjes rond je ogen kunnen je bewust maken van het feit dat je ouder wordt. Wanhoop niet en benader de toekomst met kalmte en focus op wat echt belangrijk is in het leven. Dit geldt ook voor je huid. Met een positieve en proactieve houding ten opzichte van huidverzorging en het leven in zijn algemeenheid bouw je aan de toekomst van je huid. Daarom wil Vichy vrouwen in staat stellen mooi ouder te worden: langzaam, gezond en elegant.

Mooi oud worden: een holistische benadering

Reinigen. Zowel ‘s ochtends en ‘s avonds grondig reinigen is essentieel om je huid te ontdoen vanvervuilende deeltjes, overtollig talg en dode huidcellen. Daarnaast geeft het je huid een boost en een natuurlijke gloed. Wanneer je niet elke dag je make-up van je gezicht verwijdert,  verstopt dit de poriën en zal dit het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid belemmeren.

Huidverzorging. Goede hydratatie, herstel en bescherming van je huid zijn essentieel en geven een boost aan de natuurlijke bescherming tegen omgevingsfactoren die de huid kunnen schaden. Slow Age maakt de huid sterker en gezonder dankzij haar revolutionaire ingrediënten: versterkende probiotica, een unieke mix van Baïcaline, antioxidante wortelextract, en mineraliserend water om beschadigingen van de huid te bestrijden.

Vertraag, voel je jong en wordt mooier oud. Emoties en voeding kunnen ook invloed hebben op het verouderingsproces van je lichaam. Zorg dat je elke nacht 8 uur slaapt en een gebalanceerd voedingspatroon hebt. Eet superfoods zoals vette vis, groene bladgroenten en donkere bessen die vol antioxidanten zitten. De proteïnen in eiwit en noten hebben effect op de collageen productie. Zorg tot slot dat je genoeg tijd vrij maakt om te ont-stressen en van het leven te genieten. Maak bijvoorbeeld regelmatig een wandeling in de natuur met familie of vrienden.

Zorg voor jezelf. Een goed gevoede huid die straalt van gezondheid is perfecte canvas voor make-up. Je stemming verandert gelijk wanneer je naar jezelf kunt lachen in de spiegel. Een goede rode lippenstift kan je look en stemming gelijk oppeppen.

Innerlijk zelfvertrouwen: een ultieme anti-rimpel oplossing. Julie Kaibeck, auteur van Slow Cosmetics, adviseert om naar jezelf in de spiegel te kijken en naar jezelf te glimlachen. Een glimlach is volgens hem de ware bron van geluk. Focus je minder op je voorkomen en meer op je gevoel van welzijn.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek of in één van onze goedgekeurde Vichy webshops.

go to top