getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

Multi-masking: combineer maskers en zeg vaarwel tegen puistjes, mee-eters en onzuiverheden

Multi-masking: combineer maskers en zeg vaarwel tegen puistjes, mee-eters en onzuiverheden
 • favoriet

De nieuwste beautytrend, “multi-masking”, biedt een oplossing voor een huid met uiteenlopende behoeften. Met deze tips en productaanbevelingen geef je jezelf een gepersonaliseerde gezichtsverzorging, gewoon bij jou thuis.

Nooit gehoord van multi-masking?

De nieuwste trend in huidverzorging is verschillende maskers aanbrengen op de zones van je gezicht waar ze nodig zijn, voor een heuse verzorging op maat! Zo kan je door te multi-masken tegelijk je poriën reinigen, je huid reinigen en hydrateren. Breng je verschillende maskers gewoon aan op een gereinigde huid, laat ze 5 minuten inwerken, spoel af met warm water en bewonder de resultaten.

Klaar om te multi-masken?

Eerste stap: verwijder je make-up en reinig je huid. 
Tweede stap: mix en match je maskers.

Hieronder enkele van onze favoriete combinaties…

Geef uw huid precies wat het nodig heeft met multi-masking

Droge wangen, vette T-zone = blauw + grijs masker

Een gevoelige huid heeft vaak droge plekjes onder de ogen, op de jukbeenderen en naar de kin toe, terwijl op de T-zone regelmatig onzuiverheden opduiken. Om de gedehydrateerde huid te voeden en te verwennen, breng je van de wangen tot aan de kaaklijn het Verfrissend Mineraal Masker van Vichy aan. Deze lichte, frisse vochtinbrenger geeft een stralende teint en hydrateert de huid om fijne lijntjes en een doffe uitstraling te helpen voorkomen.

Laat dit masker zitten en breng ondertussen enkele likjes Porie Zuiverend Klei Masker aan op je kin, neus en voorhoofd om verstopte poriën vrij te maken. Om het masker beter te laten inwerken, ga je er met je vingertoppen op drukken en het naar buiten toe uitspreiden. Laat het Poriezuiverend Kleimasker 5 minuten zitten. Men denkt vaak dat het masker pas uitgewerkt is als de klei droog is, maar dit betekent alleen dat de huid eronder ook uitgedroogd is, dus 5 minuten is echt voldoende. Zo heeft u een masker tegen puistjes en andere onzuiverheden op de plekken waar het nodig is en kunt u de rest van uw huid optimaal verzorgen. 

Verwijder het masker zachtjes met een sponsje of een vochtig wattenschijfje. Het Verfrissend Mineraal Masker mag gewoon op je huid blijven, tenzij je het liever afspoelt.

Doffe en gevoelige huid = roze + blauw masker

Wil je je huid graag scrubben maar ben je bang voor het effect ervan op je gevoelige huid, gebruik dan het Exfoliërend Masker van Vichy, een milde peeling voor thuisgebruik. Een uiterst efficiënte concentratie AHA-zuur en vulkanische puimsteen zorgen voor een huidvriendelijke, dubbele peeling.

Rond af met het Verfrissend Mineraal Masker om de huid tot rust te brengen, te hydrateren en te voorzien van mineralen bekend om hun huidversterkende werking.

Masker tegen mee-eters en een doffe huid = roze + grijs masker

Geef je huid een opkikkertje door het Exfoliërend Masker, dat bedoeld is voor een ongelijkmatige, vermoeid uitziende huid, aan te brengen op je wangen en voorhoofd. Breng het masker aan met lichte cirkelvormige bewegingen voor een zachte, huidstimulerende scrub.

Breng aanvullend het  Porie Zuiverend Klei Masker aan op je neus en kin. Dit masker is samengesteld met twee soorten witte klei om de poriën te zuiveren en onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters te verwijderen zonder je huid uit te drogen.


Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7

De oplossing van Vichy

 • Porie Zuiverend Klei Masker
 • Verfrissend Mineraal Masker
 • Exfoliërend Masker
 • Meest gelezen

  Wat is een serum?

  Gezicht

  Wat is een serum?

  Wat is een serum en wat is het verschil met dagcrème? Ontdek waar een serum goed voor is en hoe je het kunt combineren met je crème.

  lees het artikel

  go to top