NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ontdek hoe u de tekenen van huidveroudering in uw gezicht kunt beoordelen

  • favoriet

Donkere kringen, kraaienpootjes, en expressielijnen - wat betekent het als uw gezicht aan het eind van de dag er vermoeid en uitgeput uitziet. Ontdek de fascinerende resultaten van het onderzoek naar het fenomeen van huidveroudering gedurende de dag.

Bent u op zoek naar een dagcrème of serum die de hele dag door effectief is? Ervaar Liftactiv Supreme of Liftactiv Serum 10! De 1eanti-rimpelcrème en serum van Vichy met een anti-rimpel en verstevigend effect, de hele dag door! Kijk dan hier voor meer informatie.

Ontdek welke huidverzorging het beste bij u past, doe hier de online huiddiagnose van Vichy.
Kijk hier voor meer informatie en artikelen over anti-huidveroudering.

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

Onze expert

Frédéric Flament
Hoofd Departement voor Beoordeling van Productprestaties

Tekenen van veroudering

Ontdek hoe u de tekenen van huidveroudering in uw gezicht kunt beoordelen zoals donkere kringen, kraaienpootjes en expressielijnen aan het eind van de dag.De oplossing van Vichy

  • 13461Supreme Dagcrème - Normale tot Gemengde Huid4.711LIFTACTIVFACE CAREDagcrèmeTegen huidveroudering
    Dagcrème tegen rimpels en huidveroudering - Vichy Liftactiv
  • 18100Serum 10 Surpreme53LIFTACTIVFACE CARESerum
    Serum 10 Surpreme
  • Meest gelezen

    go to top