NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

OK

OKCancel

Thank you

Close

SPF make-up van Vichy: het assortiment

Behalve zonbescherming voor het gezicht, is Vichy Liftactiv UV een dagcrème met SPF beschermingsfactor 15. Niet de hoogste SPF factor, maar wél effectief en ondertussen werkend tegen zichtbare rimpels en afnemende stevigheid van de huid.

Dermablend foundation

De corrigerende compact crème foundation Dermablend is zeer bestendig en houdt tot 12 uur. De foundation is voor een gevoelige huid en is water- en zweetbestendig met een SPF waarde van 30. Ideaal tegen de zon én gemakkelijk aan te brengen. Met een hoge dekking en matte finish is Dermablend een van de beste voorbeelden van SPF make-up in het assortiment van Vichy.

Dermablend crème-stick

Deze ultra-corrigerende crème-stick biedt professionele foundation-dekking om bijvoorbeeld littekens, pigmentvlekken, moeder- of wijnvlekken te corrigeren. De crème-stick foundation heeft een SPF 30 waarde en deze aanvullende make-up zorgt voor een ondoorschijnende, dekkende laag die egaal is en onzuiverheden zichtbaar vermindert.

Behalve zonbescherming voor het gezicht, is Vichy Liftactiv UV een dagcrème met SPF beschermingsfactor 15. Niet de hoogste SPF factor, maar wél effectief en ondertussen werkend tegen zichtbare rimpels en afnemende stevigheid van de huid.

Natuurlijk mag de Idéal soleil zonbescherming niet ontbreken in een overzicht van SPF make-up. Het aanbod zonnebrand is geschikt voor droge en vochtige huidtypen en bestaat uit onder anderen aftersun, sprays van verschillende SPF waarden (20, 30, 50), zonnemelk voor kinderen en een zelfbruiner. Speciale aandacht gaat in het geval van de zonbescherming uit naar de zonnecrème compact: matteert als poeder en biedt met SPF 30 bescherming tegen de zon.
Bekijk hier het volledige aanbod SPF make-up van Vichy.

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

Make-up

BB crème: antwoorden op ál je vragen

In recordtijd heeft de veelzijdige BB crème de voorpagina's van de damesbladen gehaald: een innovatieve hybride tussen make-up en huidverzorging, die een smetteloze natuurlijke teint belooft. Florence Benech geeft haar mening over BB crèmes en helpt ons om te onderscheiden wat wel en wat niet waar is.

lees het artikel

Make-up

Hoe camoufleer je een huid met couperose?

Naast de kleine, dagelijkse imperfecties, zijn er soms grotere onvolkomenheden die u wilt camoufleren, zoals couperose, acné, littekens, pigmentvlekken etc. Om deze onvolkomenheden, die in meer of mindere mate zichtbaar zijn, te verhullen, geven visagiste Pascale Guégan en dermatoloog dr. Philippe Deshayes, hierover hun professionele advies.

lees het artikel

Make-up

Je gezicht shapen in 5 minuten met een professionele visagiste

Al gehoord van “contouring”? Dat is een make-uptechniek om de vorm van je gezicht te corrigeren en te accentueren, geïnspireerd op het spel van licht en schaduw waar ook schilders en fotografen gebruik van maken. Pascale Guégan, onze professionele visagiste, leert je hoe je de contouren van je gezicht optisch kunt perfectioneren met hele makkelijke toe te passen trucjes! In minder dan 5 minuten kan je je gezicht mooi in vorm shapen om er stralend uit te zien!lees het artikel

Make-up

Welke foundation past bij jou?

Wil je een mooie, natuurlijke uitstraling? Dan is de herfst het moment om je huidige foundation eens kritisch te bekijken. Deze vragen en antwoorden helpen je in de zoektocht naar een passende foundation.lees het artikel

go to top