OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Thee: jouw bondgenoot voor een gezonde levenswijze

De weldaden van zwarte, groene en rode thee. Thee is jouw bondgenoot voor een gezond leven.

Thee: jouw bondgenoot voor een gezonde levenswijze

Leef je gezond, dan weet je wellicht dat thee bijzonder heilzaam is voor het lichaam. Drukte en stress zijn slecht voor het organisme en dat kan resulteren in een doffe, vale huid. Groene, zwarte of rode thee werkt verkwikkend, zowel koud als warm.

Groene thee, vol met anti-oxidanten

Groene thee zit vol antioxidanten en is niet weg te denken uit de Aziatische leefwereld waarin het dagelijks wordt genuttigd. Vrije radicalen zijn stoffen die teer weefsel kunnen beschadigen en vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. De antioxidanten in groene thee helpen die bestrijden wat bijdraagt tot een gezond lichaam van binnenuit en veroudering van het hele organisme helpt tegengaan.

Rode thee, voor een gezonde boost

Deze variant, ook wel rooibosthee genoemd, is rijk aan antioxidanten en caffeïnevrij - ideaal dus om 's avonds te drinken en bevordert ook de spijsvertering. Deze thee is afkomstig van Zuid-Afrika, waar hij aan kinderen wordt gegeven tegen buikpijn. Van nature bevat hij ook zink en alfa-hydroxyzuur, twee stoffen die het immuunsysteem helpen versterken.

Zwarte thee, beschermt en vermindert stress

Deze thee is minder bekend dan de groene variant, ook al wordt het wereldwijd het meest gedronken. Maar ook zwarte thee, die is gemaakt van gefermenteerde groene thee en de kwaliteiten ervan versterkt, bevat veel krachtige antioxidanten. Britse studies hebben aangetoond dat 3 kopjes zwarte thee per dag het risico op een hartaanval met 11% vermindert. Niet te verwonderen, want één van de voordelen is ook dat het de hoeveelheid stresshormonen in het lichaam vermindert.

Van kopje tot crème: de verhelderende kracht van Kombucha

De Smoothing and Illuminating Day Cream is verrijkt met Kombucha, een bestanddeel dat is afgeleid van gefermenteerde zwarte thee. Het is klinisch bewezen dat deze formule een gladmakend en verhelderend effect heeft op de huid, met de stralende teint die je zo graag wil. De nieuwe gelcrème is speciaal ontwikkeld voor een glanzende, vette of gemengde huid. De lichte maar frisse crèmetextuur zorgt voor een matte finish. Voor een stralende huid zonder glimmen!

Wil je een extra relaxmomentje creëren? Probeer dan de Mineraal Maskers! Je kunt kiezen uit het Exfoliërend Masker, het Verfrissend Mineraal Masker en het Porie Zuiverend Kleimasker. Ontdek hier welke maskers het beste bij jouw huidtype passen!


Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7

go to top