OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Tijdbesparende tips: 5 trucjes om je dag te versnellen

Als je het idee hebt, net zoals velen van ons, dat je altijd maar van afspraak naar afspraak aan het rennen bent zonder ook maar enige tijd over te hebben, dan is het tijd om je dagelijkse gewoonten eens goed onder de loep te nemen. Na het lezen van deze tips zal je je ochtendroutine nooit meer hetzelfde bekijken: meer snelheid, minder haast = jouw nieuwe mantra.

Raak verbonden

We spenderen gemiddeld 4,7 (1) uur per dag aan onze smartphone of andere vergelijkbare apparaten, dus dan kan je er maar beter goed gebruik van maken. Een handige app die je productiviteit kan verhogen is Pocket: ideaal om populaire nieuwsitems in op te slaan die je later op een rustig moment kan terugkijken, in plaats van dat je de hele dag tussendoor op kantoor social media zit te checken. Als je van lijstjes houdt dan is Evernote een goede app om je gedachten, inspiraties, to-do-lijstjes en Post-its te ordenen. Zo hoef je niet tussen elk social media platform te schakelen om te zoeken wat dat ene adres nou ook alweer was.


Pas je routine aan aan je levensstijl

En niet je levensstijl aan je routine. We weten inmiddels hoe belangrijk het is om ’s nachts goed te slapen, maar om het meeste uit je slaap te halen is het belangrijk om je dagelijkse routine aan te passen aan je dagelijkse gewoonten. Als je een ochtendmens bent, probeer dan eens om je workout of administratie te doen voordat je naar je werk gaat, of vice-versa als je meer energie in de avond hebt. Het resultaat? Je hebt meer tijd om te relaxen na een lange dag werken óf je kan langer in bed blijven liggen, afhankelijk van wat je het fijnste vindt.

Efficiëntie in je beauty regime

Wees eerlijk, wie van ons heeft er ’s ochtends nou echt een half uur de tijd in de badkamer om zich klaar maken? Als je op zoekt bent naar manieren om je dagelijkse routine te versnellen, denk dan eens aan de aanschaf van een product met meerdere mogelijkheden in 1. We hebben het over BB-creams met ingebouwde huidverzorging, een bronzer die ook als oogschaduw kan fungeren, of een wang/lip blush die je innerlijke glow naar buiten laat komen. Je hebt  ook meer ruimte in je make-uptas: we like!

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

[1] http://www.digitaltrends.com/mobile/informate-report-social-media-smartphone-use/ 

go to top