CAPITAL SOLEILAnti-Aging 3-in-1 Antioxidante Verzorging SPF 50

Zonnebrandcrème - Bescherming gezicht

Een anti-aging zonnecrème met een hoge facter en verrijkt met gefermenteerde zwarte thee-extract om zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan en de huid te laten stralen. De formule bevat ook Camu Camu extract, met vitamine C, voor een antioxiderend effect en bescherming tegen externe invloeden. Deze zonnecrème met rijke dry touch formule trekt snel in de huid en heeft een natuurlijk matte finish.

- Hoge UV-bescherming
- Drievoudige werking: anti-rimpel, elasticiteit en stralende teint
- Dry touch formule
- Hypoallergeen
- Geschikt voor gevoelige huid

   ACTIEVE INGREDIËNTENGefermenteerde zwarte thee-extract, Camu camu extract met vitamine C, Mineraliserend Thermaal Water van Vichy
   HUIDTYPEAlle huidtypes
   WANNEERMinstens elke 2 uur
   VOORDELENVermindert rimpels dankzij de anti-aging ingrediënten, verbetert de elasticiteit, laat de huid meer stralen
   SPF50

   Waarom kiezen voor een gezichtscrème met SPF?

   Het gebruik van een gezichtscrème met SPF is essentieel, zelfs op bewolkte dagen, omdat ook op die momenten schadelijke UV-stralen je huid kunnen bereiken. Het kan worden opgenomen als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine, bijvoorbeeld na het reinigen en vóór het aanbrengen van make-up. Het is belangrijk om te onthouden dat een gezichtscrème met SPF geen vervanging is voor andere zonbeschermingsmaatregelen, zoals het dragen van beschermende kleding en het vermijden van blootstelling aan de zon tijdens piekuren. Het is weliswaar een waardevolle aanvulling op je dagelijkse routine om je huid optimaal te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en om een gezonde en jeugdige uitstraling te behouden. In dit artikel lees je daar meer over.