ZONBESCHERMING

Om de huid te beschermen tegen breedspectrum UVB-, UVA- en lange UVA-stralen, die zonnebrand, vroegtijdige huidveroudering of huidkanker kunnen veroorzaken, heeft Vichy een ultradunne en lichte filmtechnologie ontwikkeld met Capital Soleil, de zonnebrandcrèmes voor alle huidtypes. Ontdek een waterige fluïdeformule tegen fotoveroudering op basis van Vichy Vulkanisch Water, Hyaluronzuur, actieve anti-agingbestanddelen om de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en om ze 24 uur lang gehydrateerd te houden.

 • Veelgestelde vragen
  Over ZONBESCHERMING

  VRAAG 1: Kunnen zonnebrandproducten vervallen?

  Zonnebrandproducten hebben een houdbaarheidsdatum. Volgens dermatologen blijven de ingrediënten van een zonnebrandproduct tot drie jaar lang stabiel. Als het product echter een ongewone kleur of geur heeft, dan is het tijd om het weg te werpen.

  VRAAG 2: Kan ik nog bruinen met een zonnebrandproduct?

  Zonnebrandproducten fungeren als een schild en beschermen tegen UV-stralen. Ze zijn essentieel om zonnebrand te voorkomen, de huid te beschermen tegen kanker en rimpels of vroegtijdige huidveroudering te vermijden. Hoewel deze producten een groot percentage UV-stralen blokkeert, kan een klein aantal toch nog opgenomen worden door de huid, waardoor deze kan bruinen, zelfs wanneer veel zonbeschermingsproducten worden gebruikt.

  VRAAG 3: Hoelang werkt een zonnebrandproduct?

  Ongeacht de SPF-waarde kan een zonnebrandproduct werken tot 2 uur na het aanbrengen.