DOUCHEGELS VOOR HET LICHAAM

Hydra Mag C van Vichy is een reinigende lichaamsverzorging voor mannen voor gevoelige huid, getest onder dermatologisch en oftalmologisch toezicht. De zeepvrije formule is geschikt voor de gevoelige huid en verrijkt met een combinatie van magnesium en vitamine C geeft de huid weer energie.

Veelgestelde vragen
Over DOUCHEGELS VOOR HET LICHAAM

V1: Wat is de beste douchegel voor mannen?

De verfrissende Vichy Homme Hydra Mag C Douchegel is een uitstekende reinigende lichaamsverzorging voor mannen met een gevoelige huid. Het is verrijkt met magnesium en geglycosyleerde vitamine C om de huid van mannen van energie te voorzien. Het lichaam lijkt geactiveerd, de huid gehydrateerd en blijft de hele dag zeer prettig aanvoelen.

V3: Hoe gebruik je douchegel voor mannen?

Maak het hele lichaam nat alvorens de douchegel aan te brengen. Doe een kleine hoeveelheid douchegel in uw handen, op een washandje of op een spons en laat schuimen. Scrub het lichaam van boven naar beneden met kleine, cirkelvormige bewegingen. Was eerst uw gezicht en hals. Vermijd de zone rond de ogen. Werk naar beneden toe tot aan uw voeten. Grondig spoelen met warm water tot alle zeep verwijderd is.