GEZICHTSREINIGERS EN TONERS

Onzuiverheden, make-up en dode huid verwijderen is een must om de huid een frisse en gezonde teint te laten behouden die vrij is van onzuiverheden, zwarte puntjes en verstopte poriën. De Normaderm-gezichtsreinigers en -toners genieten van de geavanceerde miscellaire technologie van Vichy om de huid te reinigen, intens te kalmeren en verfrissen.

Veelgestelde vragen
Over GEZICHTSREINIGERS EN TONERS

V1: Hoe vaak moet ik mijn gezicht reinigen?

Het magische aantal is: 2. Een eerste keer 's ochtends om de dode huidcellen te verwijderen die tijdens de nacht zijn ontstaan door het herstel van de huid en een tweede keer voordat je gaat slapen om de onzuiverheden te verwijderen die tijdens de dag zijn opgestapeld. Gebruik de gezichtsreinigers en toners van Vichy voor uitstekende resultaten.

V2: Wat doet een gezichtstoner precies?

Een gezichtstoner is geformuleerd om make-upresten en onzuiverheden te verwijderen en te reinigen voor een fris gevoel van de huid. Het is geformuleerd zonder alcohol en bevat glycerine voor een vochtinbrengend effect. Zo zorgt de gezichtstoner ervoor dat je huid zuiver, zacht en verfrist blijft.

V3: Hoe gebruik ik een gezichtstoner?

Een huidtoner wordt op de droge huid van het gezicht en de ogen aangebracht met een wattenschijfje. Spoelen is niet nodig.