getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

Ons motto

Ons product

JOUW OPLOSSING VOOR HAARUITVAL

JOUW OPLOSSING VOOR FIJN EN DUNNER WORDEND HAAR

JOUW OPLOSSING VOOR UITGEDUND HAAR

JOUW ANTI-ROOS OPLOSSING

JOUW VERZACHTENDE OPLOSSING VOOR DE HOOFDHUID

JOUW OPLOSSING VOOR VET HAAR

JOUW OPLOSSING VOOR NORMAAL HAAR

 • Ik gebruik het nu een tijdje en merk echt een verschil. Mijn haar voelt luchtig en wordt ook niet meer snel vettig. Ik vind het een fijn product!
  FirstName_737316
 • De milde shampoo voor het hele gezin - Vichy Dercos

JOUW OPLOSSING VOOR DROOG EN BESCHADIGD HAAR

Vichy Mag

 • Vragen over haarmassa beantwoord


  Last van dunner wordend haar? Vichy vertelt je alles wat je moet weten over haarmassa en legt uit hoe Dercos Densi-Solutions kan helpen om je haar dikker te maken en te versterken.

 • Haargroei stimuleren met Vichy: weg met dunner wordend haar

  Heb je last van dunner wordend haar en merk je dat je haargroei afneemt? Met Dercos Neogenic haarverzorging van Vichy kun je in een periode van drie maanden je haargroei stimuleren. • Tips voor dikker haar: hoe kan je dikker haar krijgen?

  Dikker haar, hoe krijg je dat? Sommigen dromen al hun hele leven van een volle bos haar. Anderen verlangen terug naar de tijd waarin hun haarbos alle aandacht opeisten. Zowel mannen als vrouwen hebben last van haarverlies en dun haar. Maar hoe kan je dikker haar krijgen? In dit artikel lees je wat voor soort haar jij hebt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je dikker haar krijgt.

 • Gezond haar kan niet zonder een gezonde hoofdhuid

  Als je wel eens last hebt van een gevoelige hoofdhuid, dan is het cruciaal om de juiste haarverzorgingsproducten te kiezen om een oncomfortabel gevoel van een gevoelige huid te voorkomen. In dit artikel kom je te weten waarom het zo belangrijk is om goed te zorgen voor je hoofdhuid om gezond uitziend haar te krijgen.