OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Ons motto

Ons product

JOUW OPLOSSING VOOR HAARUITVAL

JOUW OPLOSSING VOOR FIJN EN DUNNER WORDEND HAAR

JOUW OPLOSSING VOOR UITGEDUND HAAR

 • Sinds kort gebruik ik deze shampoo, Ik wil geen andere meer. Heerlijke geur, zuinig in gebruik en mijn haar is zacht.
  Chantal
 • Shampoo bij haarverlies of dunner wordend haar - Vichy Dercos
 • Haar
  advies

  Ontdek jouw gepersonaliseerde verzorgingsroutine voor gezond uitziend haar en hoofdhuid en krijg advies van experts.

JOUW ANTI-ROOS OPLOSSING

JOUW VERZACHTENDE OPLOSSING VOOR DE HOOFDHUID

JOUW OPLOSSING VOOR VET HAAR

JOUW OPLOSSING VOOR NORMAAL HAAR

 • Echt heel fijn voor de gevoelige hoofdhuid die reageert op stress en voor haar wat droog als stro wordt van reguliere zeep- en parfumvrije shampoos van drogisterijen en supermarkten. Mijn hoofdhuid is veel rustiger en mijn haar heerlijk zacht.
  Marla
 • De milde shampoo voor het hele gezin - Vichy Dercos

JOUW OPLOSSING VOOR DROOG EN BESCHADIGD HAAR

Vichy Mag

 • Te heet douchen: kan het je haar beschadigen?

  Heb je last van broos en breekbaar haar? Misschien heeft het wel te maken met de temperatuur van je douche. Lekker heet douchen is voor sommige mensen heerlijk, maar het kan ook nadelige gevolgen hebben. We bekijken welke effecten hitte heeft op ons haar.

  Je kan nog zo veel haarverzorgingsproducten en behandelingen hebben, maar een te heet bad of een hete douche richten waarschijnlijk alleen maar meer schade aan. Onderzoek heeft aangetoond dat het wassen van je haren met te heet water je haren kan beschadigen. Dit beïnvloedt de algehele gezondheid van je haar (1).

 • Waar of niet waar? Ligt je haarverlies aan je levensstijl?

  Kan het zijn dat je haarverlies veroorzaakt wordt door je levensstijl? We vroegen het aan Laurie Jacquet, zij werkt voor het internationale wetenschappelijke communicatiecentrum van Vichy. Wij vroegen haar om een aantal misvattingen over haarverlies en advies om de symptomen van dunner wordend haar tegen te gaan.

 • Haargroei stimuleren met Vichy: weg met dunner wordend haar

  Heb je last van dunner wordend haar en merk je dat je haargroei afneemt? Met Dercos Neogenic haarverzorging van Vichy kun je in een periode van drie maanden je haargroei stimuleren. • Tips voor dikker haar: hoe kan je dikker haar krijgen?

  Dikker haar, hoe krijg je dat? Sommigen dromen al hun hele leven van een volle bos haar. Anderen verlangen terug naar de tijd waarin hun haarbos alle aandacht opeisten. Zowel mannen als vrouwen hebben last van haarverlies en dun haar. Maar hoe kan je dikker haar krijgen? In dit artikel lees je wat voor soort haar jij hebt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je dikker haar krijgt.