OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten


Wat is de overgang? Zie het als een nieuw hoofdstuk, een frisse start! Dit nieuwe hoofdstuk staat vol veranderingen en kan veel vragen oproepen. Je vind hier informatie, adviezen en tips rondom de overgang, samengesteld met experts als dermatologen en gynaecologen

menotalk banner

Alles over de overgang

Wij hebben dit platform gecreëerd op basis van maar liefst 15 jaar research omtrent de overgang én de pure wil en vastberadenheid om vrouwen wereldwijd door deze uitdagende nieuwe fase in hun leven heen te loodsen. Hier vindt u alle kennis, tips en vooral een flinke dosis positiviteit! De overgang is niet iets om bang voor te zijn en u staat er niet alleen voor.

Antwoorden van overgang experts

Om u de meest actuele en volledige informatie over de overgang
te geven, hebben we ons omringd met experts uit verschillende vakgebieden.

Agnieszka
Dietiste

v_expert-nutritioniste.jpg

Dr. Agnieszka Szmurło

Afgestudeerd voedingsexpert die zich specialiseert in de behandeling (o.a. voedingspatronen) van patiënten - ook veel jonge kinderen - die met overgewicht, obesitas en andere dieet-gerelateerde ziekten kampen.

agnieszka's artikelen

karolina
dermatoloog

v_expert-karolin.jpg

Dr. Karolina Kopeć

Specialist in dermatologie en venereologie
Esthetische geneeskundearts gespecialiseerd in esthetische geneeskunde in Wroclaw, Polen.

karolina's artikelen

Anne
dermatoloog

v_expert-anne.jpg

Dr. Anne Le Pillouer

Dermatoloog en venereologist (leer van de geslachtsziekten), gespecialiseerd in laseroperaties. Zij heeft meerdere klinische studies op haar naam staan en ze is lid van verscheidene onderzoeksgroepen en -verenigingen.

Anne's artikelen

Lorraine
Gynaecoloog

v_expert-lorraine.jpg

Dr. Lorraine Maitrot

Gynaecoloog die zich specialiseert in de overgang. Zij beschikt over klinische expertise in het behandelen van endocriene gynaecologische aandoeningen, met name tijdens de overgang an sich en tijdens de transitie in de perimenopauze (de fase rondom uw allerlaatste menstruatie)

Lorraine's artikelen