OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Verzorging voor een mooie, bruine huid

Om zolang mogelijk te blijven genieten van een zomerse teint, is het belangrijk dat u de huid op de juiste manier verzorgt. Naast een goede zonbescherming is het van groot belang om de huid te laten hydrateren om het vervellen van de huid tegen te gaan. Onderstaande producten verzorgen uw huid, zodat u nog lang kunt genieten van een mooie, bruine teint, zelfs in de donkere maanden.

Vichy Mag

Zelfbruinende bodylotion voor een extra gezonde huid

Zelfbruinende bodylotion proberen? Lees in dit artikel hoe je op een gezonde manier een bruin kleurtje kunt krijgen en tegelijk je huid kunt verzorgen.

Feiten en fictie: alles over zonnebrand

Feiten en fictie: alles over zonnebrandZonbescherming : Hoe de zon één van de grootste vijanden kan zijn van je huid

Zonbescherming : Hoe de zon één van de grootste vijanden kan zijn van je huid

Het valt niet te ontkennen dat wij onszelf aantrekkelijker voelen in de zomer. Maar zoals apothekersassistente Loubna Id Said uitlegt, kan de zon wel een wolf in schaapskleren zijn voor onze huid. Daar zijn drie redenen voor...

Tips om de baby te beschermen tegen de zon

Tips om de baby te beschermen tegen de zon

De huid van je baby is erg kwetsbaar, daarom is het belangrijk dat je de baby zonnebrandcrème gebruikt wanneer je met het mooie weer naar buiten gaat.Zonnebrand: wat is het en hoe kan Vichy je helpen hier tegen te beschermen?

Zonnebrand: wat is het en hoe kan Vichy je helpen hier tegen te beschermen?

We weten dat een verbrande huid niet goed is, maar wat is zonnebrand precies en wat kunt u hier tegen doen?


Alles wat je moet weten over UV-stralen

Alles wat je moet weten over UV-stralen

Steeds alarmerendere mediacampagnes, steeds vaker voorkomende huidkanker, het wordt steeds enger om jezelf aan de zon bloot te stellen. Michel Le Maître, dermatoloog, en Benjamin Bauquin, oprichter van Cocktail Me, dat 100% biologische en natuurlijke ingrediënten levert voor cocktails, geven antwoord op onze vragen.

Baby en zonnebrand: beste tips voor in de zon

Baby en zonnebrand: beste tips voor in de zon
Zonnetips: goed beschermd op pad met Vichy’s award-winnende zonbescherming

Zonnetips: goed beschermd op pad met Vichy’s award-winnende zonbescherming

‘Hét product waar ik al die tijd op heb gewacht!’ aldus ELLE. Vichy is met het baanbrekende Idéal Soleil Solar Protective Water SPF 30 in de prijzen gevallen. Ter ere hiervan bieden wij je de beste zonnetips voor optimale zonbescherming deze lente en zomer.

Ga je wintersporten? Vergeet dan je zonnebrand niet!

Ga je wintersporten? Vergeet dan je zonnebrand niet!

Je denkt er niet zo snel aan, maar het is ontzettend belangrijk om je goed in te smeren. Zeker als je op wintersport gaat.