IDÉALIAOogcrème

Oogcontour crème - Oogverzorging

Verkrijg een ideale blik met de Idealisator oogcrème van Vichy. Breng elke dag een druppeltje oogcrème aan rond de oogcontouren en laat uw vermoeide ogen weer stralen! Verkrijg direct een frisse blik en houdt de huid rondom de ogen jong.
Voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, huidtype en huidskleur.

   De beste lippenbalsems en verzorging voor gezonde lippen

   Gebarsten, droge, kapotte lippen wil je natuurlijk vermijden. Welke lippenbalsems werken nu echt en bevatten geen schadelijke stoffen? Hier is je antwoord.

   Wat te doen tegen wallen en donkere kringen onder ogen?

   Last van donkere kringen of dikke wallen onder de ogen? Vichy legt je uit op welke manier je zelf kringen en wallen kunt verminderen.

   Tips voor een mooie huid

   Een mooie, egale huid die straalt van gezondheid willen wij allemaal wel, maar vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geven je een aantal huidverzorging tips en leggen je uit waar jij zelf op kan letten om op natuurlijke wijze een mooie, stralende en egale huid te verkrijgen en te behouden. Ontdek onze tips voor een mooie huid.

   Gefermenteerd voedsel: Je huid zal je bedanken!

   Gefermenteerd voedsel, rijk aan goede bacteriën en pro-biotische stoffen. Alles wat je huid, haar en nagels nodig hebben om er gezond en mooi uit te zien.