getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

De kracht van mineraliserend water, ontstaan in de Franse vulkanen, voor een sterkere huid.

Mineraliserend Thermaal Water

De kracht van Mineraliserend Thermaal Water van Vichy voor een sterkere huid

Het Vichy-water ontspringt diep in het beschermde vulkanische gebied van de Franse Auvergne. Tijdens zijn duizend jaar durende reis tot op een diepte van 4.000 meter neemt het Vichy-water 15 mineralen en sporenelementen op die essentieel zijn voor een mooie huid.

Mineraliserend Thermaal Water van Vichy is het ster-ingrediënt in de huidverzorgingsproducten van Vichy. Ontdek de bron van zijn kracht.

Onze afspraken

Ontdek de toewijding van Vichy voor kwaliteit en duurzame schoonheid

Wij hebben sinds 80 jaar het voortouw genomen in cosmetische- en huidverzorgingsinnovatie. Vandaag de dag, als we het hebben over de productformuleringen, is onze prioriteit niet enkel het verzorgen van de huid. 
Vichy heeft zichzelf toegewijd aan duurzame bedrijfsvoering, met een focus op het beschermen van het milieu. Ontdek onze veiligheidsbeloften en onze toewijding aan duurzame schoonheid.

De oorsprong

Pionier in dermocosmetica

Toen dokter Haller aan het begin van de 20e eeuw directeur werd van het thermaal kuuroord van Vichy, ontdekte hij het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. Hij paste de therapeutische eigenschappen van dit kostbare water als eerste toe in cosmetica en creëerde daarmee het merk Vichy.

Hij was ook een pionier: met zijn medische achtergrond creëerde hij nieuwe huidverzorgingsroutines op basis van het huidtype, hij lanceerde het eerste serum in apotheken en hij stelde gidsen samen met schoonheidsadvies voor vrouwen.

Het ontstaan van Vichy

 • 50 v. Chr.
  De bronnen stonden al bij de Kelten en de Romeinen bekend om hun unieke effecten op de huid en werden een populaire badplaats.
 • 1677
  Bij zijn terugkeer naar Vichy prees de marquise van Sevigne de voordelen van hydrotherapie aan in het hof van Lodewijk XIV en zette een nieuwe trend.
 • 1861
  Napoléon III erkende de voordelen van de bron voor breder publiek. Vichy-les-Bains in nu de grootste spa in Europa.
 • 1931
  Laboratoires Vichy werd opgericht door Dr. Haller, een dermatoloog verbonden aan de thermale kuuroorden, en Georges Guérin, Directeur van Grenoville Perfumes. Hun allereerste dermocosmeticalijn heette Les Secrets de Vichy.
 • 1961
  Vichy opende een fabriek 4 km bij de bronnen vandaan. Alle VICHY producten bezitten de voordelen van het thermaal water.

Het Vichy Instituut - Bron van kracht voor de huid

afspelen

Een ritueel dat jouw huid regenereert

In het Vichy Instituut, vlakbij de waterbron in het Franse stadje Vichy, wordt het mineraliserend water door experts verwerkt tot geavanceerde verzorgingsproducten die de huid regenereren en sterker maken.

Elke routine, gebaseerd op jouw gepersonaliseerde huidanalyse, houdt rekening met jouw huidconditie en levensstijl en transformeert die stap voor stap. De effecten zijn zichtbaar vanaf de eerste behandeling.

Jouw gezichtsanalyse

Jouw gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine

Neem wat tijd om enkele vragen over je levensstijl en huidconditie te beantwoorden.

Wij ontwikkelen dan een aangepaste verzorgingsroutine, compleet met gepersonaliseerde tips.