getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

3 tips voor een gestrest uitziende huid

3 tips voor een gestrest uitziende huid
  • favoriet

Ben je vaak gestrestst en is dit ook te zien aan je huid? Dan hebben wij 3 top tips voor je! Het kost niets, je hebt geen extra tijd nodig, slechts een beetje moeite. En geloof ons, dat zal het waard zijn.

Vergeet niet voor jezelf te zorgen

Je komt tijd tekort? Wij begrijpen het! Dat gezegd hebbende, snel leven hoeft te betekenen dat je slecht moet leven. Vergeet bijvoorbeeld nooit je make-up van je gezicht te verwijderen na een lange dag op kantoor. Neem daarnaast een lekkere warme douche of een ontspannend bad. Verwen je huid met een moisturizer vol met hydraterende bestanddelen. Dit is net zo belangrijk als aandacht besteden aan je dieet en sporten. Jij en je huid verdienen namelijk ook dat beetje extra aandacht.

Leef je snel? Trap op de rem.

Wanneer je merkt dat je elke dag van de week gehaast bent is het tijd om op de rem te trappen. En niet alleen tijdens het weekend. Plan tenminste een avond per week een activiteit waar naar je naar uit kunt kijken en die er voor zorgt dat je kantoor op tijd zult verlaten. Een bezoek aan een museum, afspreken met vrienden of een avondje naar de film. Leven voor het weekend zorgt er vaak voor dat we nog gestrester raken wanneer het zondagavond wordt. Zorg er daarom voor dat je tijd voor jezelf maakt tijdens de werkweek.

Pas op voor nekpijn

Zit je iets te vaak op je smartphone te staren? Ietwat choquerend recent onderzoek (1) wijst uit dat jong volwassenen wel 85 keer per dag op hun telefoon kijken. Daarnaast blijkt dat we 2x zoveel op onze telefoon kijken dan we zelf denken. We maken ons er allemaal weleens schuldig aan, maar overmatig smartphone gebruik kan invloed hebben op ons slaapritme en kan onze huid er vermoeid uit laten zien.. Wanneer je ook al de hele dag achter de computer zit op je werk kan het gebruiken van een smartphone wat overweldigend zijn. Overweeg daarom eens om de tijd die je online doorbrengt te verminderen.

1 Andrews S, Ellis DA, Shaw H, Piwek L (2015) Beyond Self-Report: Tools to Compare Estimated and Real-World Smartphone Use. PLoS ONE 10(10): e0139004. doi:10.1371/journal.pone.0139004

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

  • Gladmakende crème met stralend effect - Vichy Idealia dagcrème - Vichy Idealia
  • Gladmakende crème met stralend effect - Vichy Idealia
  • Meest gelezen

    go to top