NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Lip en oogcrème tegen huidveroudering - Vichy Neovadiol

NEOVADIOL

GF Lip en oogcrème

Oogcontour crème - Anti-Aging

53 Beoordelingen  |  Geef jouw mening

Een opnieuw afgetekende glimlach, een levendigere blik.
Voor vrouwen in de menopauze, die de gevolgen van de hormonale veroudering op de oog- en lipcontouren willen tegengaan.

Meer weten

Bestel nuDOE UW DIAGNOSE

Tekent de glimlach opnieuw af en maakt de blik levendiger  +

Effectieve werking

Om beter te begrijpen hoe de glimlach en de blik zich ontwikkelen met de jaren, hebben Laboratoires Vichy hun 1e ontwikkelingsanalyse voor lippen en ogen uitgevoerd. Met deze analyse kon bij 400 vrouwen de kromming, de hoek en de lengte van de rimpels gemeten worden, die de contouren van deze zones gelijktijdig markeren. Zo kon aangetoond worden dat de lippen en de ogen een zelfde verticale vertekening ondergaan met het ouder worden. Tussen de 30 en 50 jaar, zakken de mondhoeken en de plooien van de kraaienpootjes in en worden ze langer.   
Dankzij wetenschappelijk onderzoek is huidreconstructie mogelijk. Deze vooruitgang heeft een combinatie van unieke actieve werkstoffen naar voren gebracht: Proteic Gf, dat de synthese van groeifactoren stimuleert, is een onmisbaar proteïne bij de huidreconstructie, en Pro-Xylane dat het huidondersteunend weefsel versterkt, zijn reservoirs van groeifactoren*. Om de werking op de zones rondom de lippen en de ogen te versterken, zijn deze "weefselopbouwers " gecombineerd met Eperuline, een werkstof die afkomstig is van een van de sterkste bomen van het Amazonegebied. Deze werkstof is in-vitro getest en heeft zijn vermogen aangetoond om de pigmentvorming en de vaatverwijding van de huid te beperken om het ontstaan van wallen en kringen te helpen beperken.
Teken uw lipcontour opnieuw af en verlevendig uw blik.                                                                                      
*In-vitrotest.

De hypoallergene formule is dermatologisch en oftalmologisch getest. Formule verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Bevat geen parabenen.

Gladdere oogcontour 32%.
Gladdere huid onder de mond 25%.
Klinische score, 40 personen, 6 weken.

Lip en mond contouren zijn zachter (84%) en meer comfortabel (92%).
Zelfevaluatie bij 51 vrouwen.

Huidtolerantie

De ergonomische vorm van de applicator past zich nauwkeurig aan, aan de contouren van de lippen en de ogen, zodat het bijzonder snel en makkelijk is aan te brengen. Metaallegering gekozen op basis van veiligheid en verfrissend vermogen. De applicator zorgt voor een kalmerend gevoel bij elk gebruik. Getest door meer dan 50 vrouwen in de overgang, die unaniem zijn over de werking: 81% van de vrouwen waarderen de ongelooflijke frisheid. (Zelfevaluatie 52 vrouwen).
Het geeft een hoogwaardige textuur aan het direct compenserende vermogen: een rijke en compacte crème die bij het aanbrengen verandert in een frisse en niet vette gel voor een aangenaam en gekalmeerd gevoel.

Plezier

Dagelijks 's morgens en 's avonds aanbrengen op de contouren van de lippen en ogen

rating : 5/5

“Heerlijke goedwerkende en betaalbare anti rimpel creme. Rond je ogen en mond. Perfect. Ik word altijd jonger geschat!!”

rating : 5/5

“De Neovadiol oogcreme is een subliem product.ik heb allergie rond mijn ogen en dit is het enige dat ik verdraag. Super! #VichyVoorMij”

Bekijk alle meningen

VMAG BLOG: Advies van de huid- en haarexperts+

Video's, tips en adviezen van experts

De gevolgen van de menopauze verzachten

De menopauze brengt veel veranderingen met zich mee. Één voorbeeld hiervan is het afnemen van volume in uw gezicht. Is hier iets aan te doen? Ja, u bent niet verplicht deze veranderingen toe te zien en hier niet op te reageren. Vichy heeft een actieplan voor u.

Ontdek onze adviezen

JOUW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van jouw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker
Directrice van Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER NEOVADIOL GF Lip en oogcrème.

rating : 5/5

“Heerlijke goedwerkende en betaalbare anti rimpel creme. Rond je ogen en mond. Perfect. Ik word altijd jonger geschat!!”

rating : 5/5

“De Neovadiol oogcreme is een subliem product.ik heb allergie rond mijn ogen en dit is het enige dat ik verdraag. Super! #VichyVoorMij”

rating : 5/5

“Het voelt heerlijk zacht aan en de rimpeltjes worden als het ware opgevuld. Geweldig product.”

Geef uw
mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant:+