OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

De beste huidmassages voor een gezonde gloed

Als het neerkomt op het aanbrengen van een goede huidverzorging, is het jouw techniek een belangrijke factor in het activeren van je gezichtsverzorgingsproducten. Lees onze vier tips om er achter te komen hoe jij dag- en nachtritme tot een hoger niveau kan tillen en hoe jij de kracht van je verzorgingsproducten kunt maximaliseren.

Een goede techniek: de voordelen van een huidmassage

Een gezichtsmassage is niet alleen een goede manier om spanning weg te werken, het kan je huid ook Verbeteren. Als je het goed doet, kan je met een gezichtsmassage zichtbare lijntjes en rimpeltjes verminderen, de huid steviger maken en microcirculatie bevorderen, wat de bloedcirculatie bevordert voor een stralende huid. Daarnaast kan een gezichtsmassage bij jouw huidverzorgingsroutine ervoor zorgen dat jouw verzorgingsproducten beter in de huidtrekken, waardoor je optimaal resultaat zult krijgen. Wat is het addertje?

Gezichtsmassage tips: hoe haal je het meeste uit jouw huidverzorgingsproducten

Het klinkt natuurlijk logisch, maar voordat je aan een gezichtsmassage begint, is het heel belangrijk dat jij je handen wast en make-up grondig verwijdert zodat je voorkomt dat je bacteriën verspreidt. Dep je huid droog met een handdoek, begin dan met een olie of een serum. Naast dat het helpt om je vingers over je gezicht te bewegen, geven dunne olie-achtige producten bij de start het voordeel dat ze beter intrekken in de huid, waardoor de effectiviteit van je moisturizer of dagcréme, verhoogt. Gebruik dunnere producten altijd als basis voordat jij je huid verzorgt met producten die een dikkere, water gedragen substantie hebben.

Professionele gezichtsmassage

Gebruik de toppen van je vingers, terwijl grote cirkels maakt langs je nek en onder je kin. Werk zo omhoog naar het gezicht toe. Let op de hoeveelheid druk: de huid op je gezicht is gevoeliger dan andere delen van je lichaam, dus druk niet te hard. Ga door naar buiten richting je kaaklijn en de zijkant van je wangen naar je jukbeenderen toe. Druk voorzichtig omhoog en naar buiten met de toppen van je vingers. Dit bevordert de bloedcirculatie, maar let op dat je de huid niet naar beneden trekt. Eindig met brede, cirkelvormige bewegingen vanaf je slapen richting het centrum van je voorhoofd en weer terug. Sluit je massage af door met je ringvingers voorzichtig te tikken op de gevoelige huid onder je ogen om de oogcontouren een strakke en heldere uitstraling te geven.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top