OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

De ideale huidverzorging voor elke man: snel én makkelijk

Huidverzorging van Vichy speciaal voor mannen, die de huid kalmeert, reinigt en hydrateert. Zowel voor mannen die regelmatig scheren als voor mannen met een baard.

De ideale huidverzorging voor elke man: snel én makkelijk

De tijd dat alleen vrouwen dagcrèmes en reinigingsproducten op hun huid aanbrachten is voorbij. Ook mannen besteden steeds meer tijd aan uiterlijke verzorging! Zo reinigen ze dagelijks na het scheren en tijdens het douchen hun huid. Alleen hoe zit het met het verzorging van de mannenhuid? Dat wordt voor veel mannen toch een ingewikkelder verhaal.

Mannenhuid vs. vrouwenhuid

De mannenhuid is gemiddeld 20% dikker dan die van vrouwen. De huid van de man transpireert meer en produceert ook meer talg. Wist je dat de mannenhuid tot wel 2x zoveel talg produceert? Daarnaast wordt de huidbarrière vaker aangetast door het scheren of juist door het laten staan van een baard. De mannenhuid wordt daar namelijk droger omdat de huid warmer is en er geen product bij kan om de huid te voeden. Tot slot bevat de mannenhuid ook meer collageen, een natuurlijke stof die ervoor zorgt dat je huid elastisch en soepel blijft. Dit betekent dat rimpels bij mannen later worden gevormd dan bij vrouwen, maar wel dieper zijn.

Wat zoeken mannen in huidverzorging?

Het is duidelijk dat de mannenhuid specifieke verzorging vereist, maar mannen blijven mannen en willen liever geen ‘gedoe’. Om ze een handje te helpen heeft Vichy een aantal vragen opgesteld om de keuze voor de ideale huidverzorging makkelijker te maken:

- Heeft hij een glimmende en/of onzuivere huid? Zo ja, kies dan voor Vichy Homme Code Purete Fluid.
- Heeft hij last van een hevig geïrriteerde huid (na het scheren)? Zo ja, kies dan voor Vichy Homme Sensi Baume.
- Is hij op zoek naar een verzorging die de huid hydrateert en een oppepper geeft? Zo ja, kies dan voor Vichy Homme Hydra Mag C+.
- Wil hij graag een verzorging die zowel hydrateert maar ook rimpels bestrijdt? Zo ja, kies dan voor Vichy Homme Liftactiv.
- Scheert hij zich regelmatig en is hij op zoek naar een ‘alles-in-één’ die de huid kalmeert en verfrist? Zo ja, kies dan voor Vichy Homme Idealizer Frequent Scheren.
- Heeft hij een baardje  en wil hij een ‘alles-in-één’ die de huid hydrateert en de baard verzacht? Zo ja, kies dan voor Vichy Homme Idealizer 3-dagen-baard en +.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

go to top