OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

JE PROFESSIONELE  
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTCIJFER JE 7 HUIDKWALITEITEN EN PRIORITEITEN
OM DE JUISTE HUIDVERZORGINGSROUTINE VOOR JOU TE VINDEN

START NU

Skin ageing algorithm background

Gezichtsverzorging die past bij jouw huidtype

Goede gezichtsverzorging is belangrijk voor de huid, het grootste orgaan in ons lichaam. Met de juiste gezichtsverzorging, ofwel skincare, houd je de huid in goede conditie want je huidcellen worden de hele dag door afgestoten om plaats te maken voor nieuwe. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces van afschilfering, de celomloop, waardoor de huid bijvoorbeeld doffer wordt. Huidverzorging voor jouw huidtype houdt de huid stralend en een effectieve routine kan huidproblemen zoals acne helpen voorkomen, rimpels behandelen en nog veel meer. Voorkomen is daarbij altijd beter dan genezen. Een optimale huidverzorgingsroutine is maar zo voordelig als de producten die je gebruikt.

Gezichtsproducten voor elk huidtype

Vichy biedt gezichtsproducten voor alle zes huidtypen: normaal, droog, gecombineerd, vet ofwel acne-gevoelig en gevoelig. De eerste cruciale stap in huidverzorging: weet welk huidtype je hebt. Je kunt hiervoor een dermatoloog raadplegen of ons SkinConsult doen. Houd er rekening mee dat je huidtype ook kan veranderen met de jaren, zoals na de overgang. Begrijp je huidtype en kies de juiste gezichtsproducten voor jouw huid.

Vichy gezichtsverzorging

Met meer dan 80 jaar expertise en innovatie combineert Vichy Laboratoires baanbrekend onderzoek en dermatologische ingrediënten – waaronder ook Vichy’s minerale bronwater uit Frans vulkaangebied – voor verzorgingsproducten die je een zichtbaar sterkere, gezonder ogende huid geven. Alle Vichy gezichtsverzorging is voorzien van het eigen spawater, rijk aan mineralen en vitaminen. Binnen Vichy gezichtsverzorging zijn er maar liefst twaalf verschillende, gespecialiseerde lijnen, afgestemd op elke huidwens.

Hypoallergene gezichtsverzorging van natuurlijke oorsprong waar mogelijk

De gezichtsverzorging van Vichy is volledig hypoallergeen, dat is een belangrijk kenmerk van het Franse apothekersmerk. Dit betekent dat de gezichtsverzorging van Vichy jaarlijks door meer dan 2000 vrouwen wordt getest op tolerantie van de producten op de huid. Als tijdens deze tests ook maar één nadelige reactie optreedt, wordt deze formule teruggenomen en in het laboratorium opnieuw bekeken. Vichy is bedoeld om aan een groot aantal huidbehoeften te voldoen, en daarom ligt de focus op de tolerantie van jouw huid en het minimaliseren van potentiële allergierisico voor elk ingrediënt en dus voor de uiteindelijke formule. Huidvriendelijke, doeltreffende ingrediënten (vaak van natuurlijke oorsprong) die je in Vichy gezichtsverzorging kunt vinden: hyaluronzuur, vitamine C, spirulina, peptiden en houtskool.

go to top