OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Op elk moment in je leven is er een ideale manier om je natuurlijke uitstraling te verbeteren.

Op elk moment in je leven is er een ideale manier om je natuurlijke uitstraling te verbeteren.

1. Vitaliseer en verfijn met Life Serum

In de ochtend: Je hebt niet veel geslapen maar je wil er toch goed uitzien: Idéalia’s Life Serumis jouw redder in nood. Met een combinatie van LR2412+LHA helpt dit topproduct de huid beschermen die is beschadigd door stress, vervuiling of een onevenwichtig dieet. Het anti-aging serum laat de huid stralender en verfijnder ogen door de teint te egaliseren en de poriën te verfijnen. Zo krijgt jouw huid een instant boost en kan je de dag stralend en vol zelfvertrouwen kan beginnen. 

2. Laat die ogen stralen

Het is wat later in de voormiddag, net voor een belangrijke business lunch. Je bent wat moe en na een blik in de spiegel stel je tot je ontzetting vast dat je er ook zo Gelukkig is er Idéalia Eyes dat jouw blik er fris uit laat zien en verheldert uit laat zien en donkere kringen vermindert. Deze oogcontourcrème is verrijkt met instant illuminators en een combinatie van DRM-Bright complex, caffeïne + vitamine B3 en vervaagt fijne lijntjes en laat je oogcontouren er zacht en soepel uitzien.

3. Voor een beschermde en stralende huid

Het is een hectische dag en je bent nog een hele tijd op kantoor of je hebt nog veel gezinsactiviteiten voor de boeg. Bereid je huid optimaal voor op dagelijkse stress. Zorg voor een gehydrateerde en fris ogende huid met de Smoothing and Illuminating Day Cream (beschikbaar voor droge en normale huid) of de Gel-cream ideaal voor vette tot gemengde huid). De speciale formule met multi-actief Kombucha thee-extract, vitamines en thermaal water van Vichy is jouw ideale bondgenoot voor een stralende en zachte huid, gedurende de dag. De huid voelt gehydrateerd en oogt stralend en fris. 

4. Voor een optimale dekking en UV-bescherming: BB cream

Het is een zonovergoten namiddag en je bent aan het shoppen of aanwezig op een buitenevenement. De BB cream zorgt voor  optimale dekking en geeft bescherming, zodat je er goed uitziet én tegelijk bent beschermd tegen de zon. Met een complex van Kombucha thee-extract en UV filters zorgt deze crème voor een gelijkmatige teint en textuur, waarbij tekenen van huidveroudering zoals pigmentvlekken of fijne lijntjes zichtbaar worden vervaagd. De BB crème is als skin perfector geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige.

5. Laat je huid weer stralen, ook al kan je niet slapen

De stress van alledag kan resulteren in korte nachten, waardoor de huid dof en vermoeid oogt. Goede night moisturizers en anti-ageing producten bieden hierbij hulp, bijvoorbeeld Idéalia Skin Sleep. Het verfrist en helpt de huid verbeteren, zodat je weer stralend en uitgerust voor de dag komt en die ochtendlijke presentatie met vertrouwen tegemoet kunt zien. 

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek
, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service
Mijn Vichy Express 24/7.

go to top