OK

OK Annuleren

Bedankt

Sluiten

Shampoo voor gekleurd haar: hoe werkt het?

Lees in dit artikel hoe Vichy Dercos’ ultra-kalmerende shampoo helpt om gekleurd haar te versterken terwijl het een gevoelige hoofdhuid verzorgt.

Dercos ultra-kalmerende shampoo technologie: wat doet het?

Iedereen met gekleurd haar kent het dilemma: hoe kunnen wij ons haar goed schoonhouden en gekleurd haar versterken? Gelukkig is Dercos ultra-kalmerende shampoo voor gekleurd haar ontwikkeld met dit in het achterhoofd, zorgen voor een gevoelige hoofdhuid als begin voor gezond en levendig haar. De eerste crème shampoo van Vichy, speciaal ontwikkeld voor gevoelig, gekleurd haar. De formule met hoge tolerantie van de Dercos ultra-kalmerende shampoo  gekleurd haar verzorgt een gevoelige hoofdhuid direct. 78% van de gebruikers geven aan een fris en comfortabel gevoel te ervaren dat tot 48 uur blijft.[1] Maar hoe werkt het? De actieve ingrediënten in de Dercos shampoo reinigen zonder de gekleurde haarvezels te beschadigen, wat betekent dat deze dagelijks gebruikt kan worden . De crème-achtige textuur van het product schuimt niet en verzorgt een gevoelige hoofdhuid.

Hoe gebruik je Dercos Ultra-kalmerende shampoo voor gekleurd haar?

Dercos ultra-kalmerende crème shampoo kan je net zo gebruiken als een klassieke shampoo om je hoofdhuid in te zepen zoals je met iedere andere shampoo zou doen. Dankzij de unieke formule, kan je deze shampoo ook als conditioner gebruiken. Breng het simpelweg aan op de lengtes van je haar en laat het een paar minuten intrekken voordat je het uitspoelt. 90% van de respondenten gaven aan dat hun haar zachter aanvoelde en 95% van hen vond het makkelijker om hun haar te kammen.[2] Daarnaast kan je Dercos ultra-kalmerende shampoo voor gekleurd haar uitspoelen zonder residu. Hierdoor voelt de hoofdhuid goed aan en wordt die tegelijkertijd gevoed en verzorgd om een gevoel van irritatie te helpen voorkomen.

[1] BUT Japan, November 2015
[2] Klinische studie, Zelfbeoordeling, 41 deelnemers, 3 weken

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

go to top