getGeoIPCountryCode = US SiteAppCode = NL Test : 'NL/US'

OK

OKAnnuleren

Bedankt

Sluiten

Onzuiverheden in het gezicht: oplossingen voor volwassenen

Onzuiverheden in het gezicht: oplossingen voor volwassenen
  • favoriet

30 jaar en nog steeds last van onzuiverheden… Maar wat kan je eraan doen? Vichy geeft je goede oplossingen.

Onzuiverheden bij volwassenen

Twee op de drie vrouwen, voornamelijk stadsbewoners, tussen de 30 en 45 jaar lijden aan acne. Onze huid wordt dagelijks onderworpen aan omstandigheden die het ecosysteem van de huid niet ten goede komen (stress, vervuiling, onaangepaste anticonceptie, irrelevante scrubs, te rijke crème…), en produceert talg voor een natuurlijke vorm van gezichtsbescherming.

In grote hoeveelheden verstopt de talg echter de poriën;
Resultaat: de teint wordt minder helder, de huid straalt minder en imperfecties komen aan de oppervlakte (mee-eters, puistjes). Daar kan acné haar opwachting maken. Naast al deze factoren die een negatieve invloed hebben op de huidkwaliteit, heeft ook roken een schadelijk effect, en niet de minste: naast het vervormen van de microcirculatie in de huid, kan dit microcysten veroorzaken.

Voor eens en voor altijd stop zeggen tegenonzuiverheden!

Onzuiverheden verbergen enverminderen? Dit is zeker mogelijk wanneer je een adequate gezichtsverzorging hanteert.

We hebben drie tips voor je:
- Gebruik een crème die effect heeft op alle typen imperfecties: mee-eters, poriën, glimmende huid, roodheid, vlekjes en een onregelmatige teint. Voor Diane, make-up artist bij défilés , volstaat het om dagelijks te kiezen voor een gezichtscrème op basis van salicylzuur, met een zuiverende werking.
- Gebruik make-up om de aandacht te trekken naar dat deel van het gezicht waar geen pukkeltje te zien is. Voor Diane “schuilt daarin het potentieel van goed aangezette ogen of een prachtmond in koraal of karmijnrood.”
- Stop met roken! Dit is veruit de beste manier om uw gelaat opnieuw te laten stralen en het de onzuiverheden moeilijk te maken terrein te winnen.

Voedingsmiddelen die acné veroorzaken

Tot op heden is er geen enkel wetenschappelijk onderzoek dat het gegeven ondersteunt dat junkfood, vleeswaren en chocolade een impact zouden hebben op de ontwikkeling van acné bij volwassenen. Naar één voedingsmiddel wordt echter wel met de vinger gewezen: een te veel aan melkproducten zou ertoe kunnen leiden dat pukkeltjes terug komen op latere leeftijd. Dat is in elk geval wat een studie gepubliceerd in de “American Journal of Dermatology” stelt. Waarom is dit zo? Melk bevat natuurlijke hormonen en die zouden het bevel geven aan de talgklieren om meer talg te produceren.

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek, in één van onze goedgekeurde Vichy webshops of via onze nieuwe click & collect service Mijn Vichy Express 24/7.

De oplossing van Vichy

  • Micellaire reinigingslotion - verzorging tegen onzuiverheden voor een gezondere huid - Vichy Normaderm
  • Reinigingsgel - Tegen puistjes - Vichy Normaderm
  • Verfraaiende verzorging tegen onzuiverheden - Normaderm Anti-Onzuiverheden Dagcrème - Vichy Normaderm
  • Verzorgende BB-crème voor egale huid - Normaderm BB Clear - Vichy Normaderm
  • Nacht detox - verzorging tegen onzuiverheden - Vichy Normaderm
  • Meest gelezen

    go to top